background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, May 2, 2013

~:: SwiSS CouRt- HOLiDaY AparTMenT DaMaI LauT, LuMuT PeRaK::~


assalamualaikum,ollssss...

inila dia tmpat penginapan yg kami duduki spnjang percutian ke Pulau Pangkor...mmg sngaja pilih utk mnginap di Lumut sbb hasil kajian dr blogwalk mndapati tinggal di Pangkor itself agak kurang praktikal,eheheheh!!!

smntara mr papapapito settlekan urusan check-in..we olllsss smpat brjimba-jimbi di playground dlm kawasan hotel apartment ni jgk :)


jom kita brcerita sambil nengok gambor ye :)




my sister,Anyah & I :)





sekitar lobby :)


settled check in..maka bermulala tugas YB Eechaa utk melawat kawasan :)

jomla kita escort beliau,eheheh!!







dalam salah satu bedroom :))


tetiba YB letak jawatan...jadi tea lady plak..mmg activity feberet ni :))










dah settle kemas2 barang sikit...get ready utk keluar makan di pekan Lumut :)


 pemandangan yg tenang & indah spanjang jalan keluar damai laut ke pekan Lumut :))


okay,ye olllsss...kt sini dulu takat ni..nanti kita sambung lagi :)))
till then,u olllsss take care ye :)


Yours Truly




10 comments:

ummuaidan said...

best kan kak imi pegi pangkor nie..bilik pun nampak selesa..

Nurzakiah Hanum said...

salam khamis
singgah sini
dah sarapan

Zee Suhaini said...

zee pon tinggal sini kak masa pi lumut..jauh jugak kan?? tapi rasa nak pi lagi..tak puas ronda..

wawa syaida said...

salam akak....luas dan selesa tengok tempat akak menginap ni...homestay ke?

Cho Zila said...

akak selalu ingat nak gi sini .. tapi dah dekat ngan rumah kampung rasa cam tak selesa lak.. lebih baik tidur hotel berbintang rumah kampung tersayang...
tapi penah gak lawat situ nampak best...

mama_ka0ri said...

bestnya jalan2..

dua kali pegi pangkor terasa nak pegi lagi..pegi mandi2 jer..haha..

cantik baju ngan seluar akak..kaler pink..suka!

Gee GTG said...

salam k'imi..!!!

wah best nyer die..asyik kuar jenjalan jer..cis!! nak ikout..wuaarrgghh!!

Ira said...

wah... seronoknye echaa.. :)
nape menginap dkt pangkor tak praktikal? hehe..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
besar & nmpk selesa apartment tu..
bestnye^^bestnye^^

YB Eecha DUN mana tu? ;p

n O e s u h a i m i said...

nape tak tido kt pangkor jer?? tapi ramai yg kata pangkor x ada apa2 pun... betul ke?