background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, May 16, 2013

~:: LaTe LunCh oN mOthEr'S DaY @ ThE DeLicIouS SeTiA CiTy MaLL ::~



assalamualaikum,olllssss...

amacam, trgoda tak ngan pavlova choco kt atas tu???
seriously marvellous,tau ollllssss :))


dalam meriah2 kt wall org duk dedicating wishes to teachers, saya nk share cerita basi skit on last Sunday,ngeheheh!!
mr papapapito brought us for a surprise late lunch kt the Delicious Setia City Mall :))
ke setia city mall sbb sgt dekat ngan rumah :)
he claimed that he chose this place coz they serve pavlova..my feberet here :)))
eheheh!!trharu jap..mr papapapito is aware of it :))

so,there we were..having our late lunch..

so, shall us let the pics do the talking..saje la kan nk trigger ur hunger,ngeheheh!!!






























dh settle kenyangkan perut...mr papapapito ajak shopping utk our 2 lil fairies skit...

masuk 2,3 outlets...trsangkut and trberkenankn a few items kt H&M.

sempat grab  a pair of pants utk Que Faiz and a pair of sandals utk eechaa :))



wah2..sempena mother's day..anak2 pun dpt giftskan?

yg ni plak utk mama....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


thanxs, pa...

for the thought especially :)

inshaaAllah next year tak sambut beria mcm ni lagi kot since dh trlanjur tau sejarah kewujudan Mother's Day ni :(
probably nanti akan pilih date lain or maybe just buat double celebration ngan birthday je or whatsoever :)
sy sndiri dpt col dr Umi & Abah on that day telling that we wont be wishing and giving gifts as before..
coz bila dh tau..klau we insist to do otherwise takut dpt dosa free plakkan :(
tapi tak ngapela..yg penting hari2 kita iringi ibu2 kita ngan doa..itu lebih penting & berkat..inshaaAllah....


okay,ye ollllsss...
till we meet again,take care :)

Yours Truly

8 comments:

JaSSNaNi said...

fuhhhhhh bestnye.. dah dapat makan sedap.. semua terliur je tengok... lepas tu dapat gift lak.. loket yg cantek... best betul..

eyeyou said...

syiokk aa dpt hadiah..kita x dpt apa ponnn!! :(

Khai♥Rin : anies said...

kira 2 sambutan dlm 1 ya ni kak? ;-)

Gee GTG said...

salam k'imi..
tahniah..^^

dak-eiza said...

Mmg sengaja la dia tu
Akk seumonya blum penah terai lg pavlova taw
Percaya x? Hihi
Untunglaaa dpt makan, gift lg
Jeles benaunya
:P

Liza Razak said...

terliur tgk pavlova tu :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..
terharunye klu kita di rai mcm tu.. siap dpt gift lagi..

cantik loket tu..... ;')

ummuaidan said...

happy mother day kak imi..
bestnya dpt celebrate ngan jamu selera mknn feberet kak imi gitu..:)