background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, December 8, 2012

~:: A DaY oF Fun @ ciTy Of LigHts , I-CiTY ShaH ALaM ::~

 assalamualaikum,ollssss...
ke mana , di mana & buat ape u olllsss weekend ni ???
we olllsss in shaa Allah weekend ni spending holiday *ceh,holidayla sangat,kihkihkih!! kat bumi serambi Mekah gitu :)

btw,hari Rabu kelmarin saya bawak 2 lil fairies, Umi & Ucu ke I-City...our 4th time after last 2years,boleh??
dari kali pertama , kedua , ketiga dulu pun everytime we ollsss pegi ada je yg berubah..and this time around mmg totally diff..

instead of a huge park of colorful lights...it has changed to more like a theme park.
pic above was taken right in front of the entrance to the Snowalk :)



daripada entrance tu boleh nampak the newly launched I-City Water world :)

outdoor park ..macam2 boleh main ngan anak2 :)
the ferry wheels 
the pirate ship


melengkapkan visit ke I-City...we went into the Snowalkla of coursekan :)
tengah queue nak pakai winter clotheslayankan sikit pics kt dalam sana :)






















dah kesejukan kat dalam tu we olllsss sambung have fun kt luar plak.. :) 




dah penat2 main..hilangkan dahaga & alas perut sikit kt Old Town White Coffee:)



 byebye I-City..nanti klau ada attraction baru we 'll be backla :)



okay,olllsss...
take care :)

4 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestnyer tgk....budak2 pn nampak happy jer

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nuff akak xappear la nk klik

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
mmg dah berubah la I city sekarang.. mcm2 dah ade..time cma pegi dulu harapkan lampu liplap2 tu je le..snow tu pun x siap lg..

xlh jadi.. nk g gak la...huhhu...

Ira said...

Da lain da ek i-city. Lama da x pegi.. Brape tiket masuk dia kak?