background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, February 27, 2013

~:: BreAd PuDdInG FoR CNY PoT LucK::~


 assalamualaikum,olllssss...
syokkan...hari dh Rabu..and lagi syok hari ni hari utk brjalan2 utk we ollsss kt this school..
esok kita kmbali perah otak on all pending issues,ngeheheh!!!

okay, as for me & my students..we will be going to the National Planetarium & Bird Park hari ni..dah dapat rasakan kepenatan berjalan tu nanti,ye..tapi sekurang2nya dapat jgk release tense skejapkan? :))


okay, ape kena mngena ngan gambor food yg mncabar iman kt atas tu,ahahaha!!!???!!!

alkisahnya semalam we ollsss had CNY pot luck kt our pantry :)

so,above pic to was the pic of some of the juadah we had:)
WALLLAHHHH!! kenyang perut suka hatilakn?:)))

jom layan sikit lagi more gambor2 :)

ini makcik tuan tanah yg pantang tengok makanan,ahahahah!!!!



 Satay totapla feberetkn...tringatkt que..feberet dia ni..mmg xleh miss belikn utk dia klau ke pst mlm ke ape...

haaaaa....dah namanya POT LUCKkan....mestila masing2 kena bawak foodkan..okay,..ini puding roti bahagian saya...eheheh!!!

tapiiiiiiii....eh,ada TAAAPIIIIIIIII...saya tak masak sndiri,tau...

jom kita tgk sape yg baik hati utk masakkan puding roti ni mewakilkan saya......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
haaaaa..mesti ramai yg teka mr papapapitokan????ahahah!!!NO!NO!No!
ini dia orangnya!!!




bukan,....bukan yg sengih mcm model ubat gigi tu,ye...YE!yg lelaki tgh brcekak pinggang tu!!!!!
ye..jgn tak percaya ye..we shared the cost and he made it for us:))

pssstttt..saya ada ramai LELAKI di keliling saya yg sangat pndai & rajin masak :))
not only mr papapapito tau..just to name a few..
MY OWN ABOH, MY UNCLES, MY BROTHER, MY BIL....haaa..kagum x?
(trmalu2 plak sbg pompuan,ngehehehe!!)

eh??nak buat menantu...alllaaaaaa....mamat yg brnama Razif ni baru je khwin hjg thn lepas :(

okayla,ollssss...

saya nak brekfes dulu sblm escort budak2 naik bus and start heading to our destinations :)

moga we ooolllsss will have fun hari ni:)
doakan everything goes smoothly,ye :)

okay.olllsss...
till we meet again..take care :))

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

meriah ngan makanan

zana fahmi said...

wah..meriahnya makanan. nmpknya puan blog kena curi ilmu dari chef2 lelaki tu.

ummuaidan said...

wah..sedapnya kak..potlck camtu pelbagai makanan ...terliur nengok...

ummuaidan said...

wah..sedapnya kak..potlck camtu pelbagai makanan ...terliur nengok...

Ira said...

wah..menariknya gmbr2 makanan. hehe..
betul la.. lelaki ramai yg pandai masak. my hubby pn rajin masak :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..
aaaa...byknye mknn.. menggoda nafsu sungguh la..
:)
hihi...cma plak dikelilingi pempuan yg pandai masak.. lelaki time emergency je..

dak-eiza said...

meriahnya makanan
tergoda!
tp kan org laki mmg ramai yg pandai masak dan sedap pulak tu
kita pon segan x pandai hik hik

LiLy @ MaMaQiStInA said...

untuk wife dia suami pandai masak...^^

eyeyou said...

wahhh..wahhh.waahhhh.. ini ler orgnya yg mkn wholemeal bread tiap hari yg x turun berat badan tu yerr.. hihihi