background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, February 18, 2013

~:: DuRiaN CrEpE @ IkaNo ::~


assalamualaikum,ollsss...
ceria2 & sihat2la hendaknya ye hari ni...
to be honest ngan u ollsss...most of my entries in next few days mengandungi saaangaattt byk gam bar...coz dh lama trperap dlm draft box..and bu hook or by crook saya nk blast jgk dlm minggu ni..so that next week pita boleh resume ngan cerita2 yg dah x basi ye,kehekehekeh!!!


kebetulan malamtadi br sms ngan Umi & beliau mintak belikan sumthing kt IKEA..so terus teringat pada this draft..klau x silap ini time weekend sblm maulidurrasul,ahahah!!!

so,tak payahla cerita pnjg2..kita layankan gambor je..we ollsss berjimba2 habiskan duit & makan2 kt IKEA :))



waktu we olllsss sampai tu tghari so we ollss had lunch kt Ikano je..makan nasi ayam and saya sempat bought Durian Crepe kt situ..
asalnya niat nk beli Berry & Choco crepe tapi agak kecewa sbb rupa2nya kedai tu cuma jual Durian crepe je for the timebeing..sob..sob..tapi Durian Crepe nyap pun marbeles,kehekeh!!





sebelah kedai crepe ni ada kedai macaroons..mmg menggoda u ollsss...

aktiviti jalan2 & berjimba2 di Ikano :))









okay..dinner plak..of course wajibla makan meatball kan :)


reheat sandwich jap :)


sedikit hasil tangkapan di IKEA...




okayla,ollsss...till we meet again..take care :))

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedap kan sis

inazamri said...

mmg berjimba sakan tu.lama tak gi ikea terasa nak gi jugalah cuti sklh bulan mac nnt

ummuaidan said...

salam kak...wah kemain lagi merayap kat ikano yer...boleh duk kat sini sampai 2, 3 jam nie...hehe

Ratu Hatiku said...

Bestnya.... :D

aizu's life said...

tahun ni org x g lagi IKEA.. best x durian crepe dia kak.. bp rm?

mama aryan said...

wah bestnya berjimba2..durian crepe tu mmg sedaplah nampaknya..

oh ya deerland tu dekat kuala gandah lanchang..

Ummu Madihah said...

Salam.

Takat ni durian crepe yang pernah makan, kat IKANO inilah yang paling sedap! Sekali makan habis sorang sebekas tu!

Mrs Lurve said...

macarons tue xpernah cuba lagipun..ada yg kata manis ehh, betul ke?

Cho Zila said...

balik dari kidzania nampak ikea nak singgah dah tak larat.. suka gi ikea.. macam nak beli semua..

ayut said...

ikano ea...tak pernah lg...tp wane wani mknan tu mnarik sungguh...huhuhu.maulud?mmg lame terperap ni..hihi

dak-eiza said...

lama kita x smpi IKEA
teringin gak nak ghase meatball tu
tp deriyan crepe tak minat sgt
psl x suke makan deriyan
hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak...
wahh..packnye holidays dgn aktiviti jalan berjalan...
masih musim durian crepe ye skrg ni/?
hihi

Nizam Ijam said...

comel jer :)


jom baca saya pergi jemputan PRATONTON FILEM PADA SUATU CINTA DAHULU... :D