background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, February 21, 2013

~:: BroThErS & SiSterS ::~




assalamualaikum,ollsss...
yeayyy!!dh hari Khamis...

hari ni just nak share ngan u ollsss pasal one of my feberet series Brothers & Sisters,...
hajat di hati mlm ni nk layan kejap series yg dh di download berbulan dulu..itupun klau anak2 okla,eheheh!!!

saya sangat sukakan series ni actually sebab sgt dekat rasanya ngan kehidupan seharian..especially for my siblings yg tinggal sebumbung and very close to each other ... 

cerita ceritu kami adik beradik ni kira ala2 starwberry icecreamlakan :))


inila dia all five of us...
bukan Maroon 5 ye,ngeheheh!!

doa2kan moga2 kami adik beradik terus rukun & sayang mnyayangi , hormat menghormati sampai bila2 walaupun bila masing2 dah punya keluarga sendiri :))



moga our 2 lil fairies pun mengikut jejak kami...


acara makan2 sama2 mmg antara cara kami terus eratkan ikatan :))
moga2 Eechaa juga akan jadi kakak yg boleh memimpin adiknya ....

okayla,ollssss...

till we meet again..take care :))

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning sis
anum pun suka ceta nie :)

Cho Zila said...

akak tak tau lak ceritaetu.. maalumler akakni tau cerita CSI... tapi hubungan adik beradik sangat pentingkan.. akakpun sangat baik ngan adik2 pompuan.. tapi ngan adik lelaki tu bukan tak baik tapi jrg bercakap.. tapi kalau kakak dia susah adik lelaki akak orang yang pertama akan membantu...

Ratu Hatiku said...

Seronoknya kalau adik beradik dapat berkumpul selalu kan...

ayut said...

afternoon here! ^^
bila melibatkan keluarga ni harapnya hanya 1...moga sentiasa rukun bersama..amin..

Kesuma Angsana said...

suka tgk adik beradik yag kekal rapat even dah besar2 ni

ummuaidan said...

salam kak imi..kdg rs bezz gak dok ramai2 ngan adik bradik nie..kadg takut gaduh2 gak..hehehe

umi alya said...

mudah2an, amin..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak immi..
huhu..citer ape ni? ketinggalan sungguh cma.muahaha..

alhamdulillah kak..suka tgk adik beradik sentiasa dekat ni..insyaAllah..semoga ukhuwah sesama adik beradik kita sentiasa berkekalan..

suka tgk echa & que berpelukan mcm tu.. :)

dak-eiza said...

seronok dpt selalu ade ngan sibling kan
sweet nye dua beradik tu berpelokkan
:)
sy adik beradik tak ramai
blk kg pon jarang dpt berjumpa
miss them..ehh tetibe hihi