background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, February 14, 2013

~:: MacArOni ChiCkeN Soup ::~



assalamualaikum,olllsssss...
dinner apa malam ni..
saya dinner ngan makaroni &sup ayam :))
mr papapapito yg masak..ngan sotong goreng kunyit yg dh tinggal cenonet ni,ngeheheh!!
bebudak berdua ni pun makan nasi brtambah ngan lauk kegemaran diorang ni :))






owh...tak dilupakan tempe goreng my feberet :))


dah kenyang dh semua..layan pulak bebudak berdua ni...main skip2 ..and sing this song along...





ini antara eechaa's feberet rhymes..teringat masa mula saya introduced lagu ni pada dia..of course i tend to sing along but she would ask me to stop coz dia nak dengar betul2,kehkehkeh!!

skrang dia dh hafal pun...ada byk jgk lagi rhymes yg slalu we ollsss nanyi sama2 ...ada jgk a few yg saya got to know masa sy mangajar kt Cosmotots Iqd dulu :))

ape benda Cosmotots tu..klau u olllsss x tau..rajin2 kan google ye,eheheh!!
setahun je sy kt sana tapi i tell u it was such a wonderful year:))

nanti saya share ngan u ollsss on the rhymes inshaaAllah dalam entry2 akan dating...

cukup dulu tuk malam ni,ye:))

take care ollssss...
sweet dreams :))

5 comments:

dak-eiza said...

Wow! Dinner dia menyelerakan
Kagum akan kerajinan mr papapapito
*thumb up*
Tempe is our febeeet tooo
:)

نورعيم said...

suami akak masak? terbaik la! untung dpt suami pandai masak. huhu.

IntaNBerliaN said...

xpnh lagi macaroni wat soup.. nampak menarik!!

Mrs Lurve said...

sup makaroni tue dh lama buat..rajinnya mr papa yg masak..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
what..great dinner hasil air tangan hubby hihih.. :)

ermm..rasa mcm nk try la ..ade resepi tak kak?asik goreng je..