background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, February 21, 2013

~:: GeNiuSeS oF ChOsEi HigH SchOoL,JaPan ::~


assalamualaikum,ollssss...
petang khamis yg indah,heh:))

hari ni dapatla saya paid full attention pada lesson plans and so and so and so..memandangkan program penghakiman on the Scientific Projects by the Japanese students was over semalam :))

Overall, semuanya extremely impressive...how I wish that there is a program as such for our students..generally ape yg we olllsss witnessed in those 2 days were all 17 years old students yg sgt2 passionate in inventing new things..and it is all funded by the Government :))

above tu 'secebis' form on the judgement form yg perlu saya isi..byk lg yg i had to evaluate tp sungguh2 saya kagum..yg sbetulnya we olllsss semua taukn..yg Japanese mmg all out dlm ape jgk yg they olllsss buat :))

balik rumah petang semalam dgn rasa lega :)))


ambik budak2 ni lepas tuition then melayan kerenah diorang dlm kete mmg menghiburkan...celoteh eechaa... Que's mumble..tak terasa duk dlm jem :))

jomla layankan their pics :))




haaa...mula2 layan music wafer biscuits dulu :)

lepas tu susu kakak plak jadi mangsa...


sampai2 rumah dah macam ni rupanya,ahahah!!



yg ni plak was shared by my bestie kt FB this morning...boleh than lucu mbacanya,eheheh!!




okayla,olllssss...
till we meet again..take care :))

4 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak immi..
huhu..kat bndr sunway skrg ni ujan lebat!
form ape tu? evaluation ke?
hmm.. mesti dorang punye presentation superb kan?

eee..rambut que panjang la..cam comel je buat tocang sejemput gitu.. hihi..

hahaha.. biar gambar yg bercerita..
with kids or without kids? :p

dak-eiza said...

baik nye que kt dlm keta tu
kot anak sy kejap depan kejap blkg
tak tenteram nk drive
walaupon dh besau2 sume hihi

CeqGu said...

uish macam macam makanan ada. Anak cikgu tak reti la nak duk diam cenggini,kejap ke belakang kejap ke depan.

eyeyou said...

hengpong bawuuuu ekkk..tahniahhh!! :)