background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, February 24, 2013

~:: FiNaNCiaL FrEeDoM::~




assalamualaikum,ollssss...
ape khabar hari ni?cepatnya dah hari Ahadkan?...

saya blm ada plan ape2 & atau nk kemana2 hari ni..
smalam dh berjimba-jimbi di area Bangsar :))

semenjak dua menjak ni asyik ke area sana..mngimbas kenangan gitu kata orang,ngeheheh!!

tempat jatuh lagikan dikenangkan..ape lagi tmpat kita mnimba ilmu di menara gading..
bertatih memulakan hidup...mngenal sahabat & soulmate lagikan...

okayla,nanti kita share kemudianla..which part of Bangsar that we went to..mbuang msa dan suit,ngeheheh!!


sedikit lagi sharing is caring corner gitu...cerita pasal yesterday's guest day :))

kt atas tu actually sbhagian daripada items yg sy picked up for my SIL ...
sangat mnngembirakan saya coz she just joined as a member but she immediately started buat sales!!!
TAHNIAH!!!

so that now she started having 2 downlines bwh dia..and dia pn ada personal sale more than rm500..that means,she is entitled for overriding commissional :))

ada lg sbhagian yg takde dlm gmbar tu coz saya tak cukup tangan nk keluarkan dari dlm bonet Mr Innova :))


Wooottt!!!Wooottt!! Nanti kita shoot these items tu PD :)
Alhamdulillah..jaringan my tuppies dah merayap ke selatan...Johor & N9..my teammates kt Pahang, Terengganu , Klate & Klang Valley ...Jom kita terus ke depan...
yg belum join..it is never too late :))
let's aim for the STARSSSSS:))

Pm or SMS me at 0132007409 :))
Whatsapp 01126252919
BBM :  255FA407

apepun, moga kami sekeluarga terus maju dlm TUPPERWARE :))

doa2kan ,ye :))

sedikit sedutan di Sinar Farhana semalam....our guests yg pada saya inshaaAllah akan bersama2 kami membina bisnes yg bkal memberikan kami FINANCIAL FREEDOM :)) 







Inila dia antara hadiah2 lucky draw & new membership yg were given out smalam...
BANYYAAAAAAKKKKKK & CANTIIIIIKKKKK!!!


okayla,ollsss...
saya nak rehat2 & buat preparation yg patut utk minggu depan yg i can foresee bakal menduga & mencabar,eheheh!!!
lagipun mr papapapito dah mula bersuara...katanya pada saya yg saya ni sbnrnya need rest..sampai diri sndiri demam pun boleh tak perasan....hhrrmmmm...beliau bising sbb malam kelmarin saya tido dlm keadaan demam..tapi diri sndiri tak perasan..bngun pagi saya trasa ada towel basah kt kepala,huwwaaa!!!!

so,saya bangun pagi tadi dh recovered pn,ngehehhe!!
boleh bngun dgn smangat attending the Guest Day tukan :))

thanking u,lallllinggg.
..mmg la you are my soulmate, my other halfkan...
moga kekalla hendaknya kasih sayang & keprihatinan beliau pada we ollsss :))
amiinnnn...:))

okla,u ollsss...next week mmg mncabar sikit sbb ada upcoming event :)
proposal dh pun hntar pada top management, dh approved dh pun..tinggal nk implement all our plans je :)
tp of coursela the hardest part is implementationkn...

nanti will update u olllsss on the next event that we are working on
 the school carnival plak :))



okayla,olllsss...
till we meet again..take care :)



Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

ummuaidan said...

Tah kak imi nie...kerja kerja jgk..rest pun perlu jgk tuh..anyway selamat maju jaya ngan tupperware yer...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak immi..
seronoknye cma baca setiap perenggan tu..semuanya berita2 gembira..

alhamdulillah...

tahniah akak.yup..cma doakan biz akak semakin maju dari hari ke sehari...

jga diri tau kak.. mmg patut akak amek rest..sampi demam pun x perasan.. huhuh
sweetnye hubby & wife ni.. amin2..