background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, February 23, 2013

~:: GangStEr CeLoP::~



assalamualaikum,olllssss...
happy weekend,ye :)

hari ni update laju2 :)
baru lepas siapkan brekfes utk semua org kt rumah ni then jap lagi saya akan keluar ke GUest Day tupperware as told to u ollssss semalamkn:)

inshaaAllah, bakal menambah a few more members in our organization..doa2kan saya ye :)

ape2 pun ..if u olllsss pun interested...please dont be hesitate to contact me :))

hari ni just nak cerita pasal rezeki2 semalam :)


kt atas tu actually gambor movie tickets given to me by Mr Ahmad Idham..the well known malay movie director tukan..
he gave me the tickets of his latest movie to sebab saya ngajar  dua anak dia :)
dah dua tahun pun :)
mmg generous & down to earth orgnya..anak2 dia pun well mannered :)

yg kt bawah ni plak a keychain..miniature of the Eiffel Tower :)
one of my student yg pg Paris masa CNY holidays tu bg :)

alhamdulillah..walaupun xsebesar mana..yg penting their thoughts on me kan? :)

since ptg semalam we had to stay back from 3-5 for the event of 'tea with new parents' kira mcm aktiviti utk mwujudkan good rapport of the teachers and new parentskn...
so, saya ngan 2 of my besties pg lunch kt Saujana..
mmg tmpat feberet we ollsss ni everytime klau kena stayback on Fridays :)


okayla,ollsss...

I need to go now...
nanti2 kita cerita ape plak aktiviti we ollsss this weekend ni..
dlm kepala mcm gedik je nk g shopping..padahal gaji lambat lagi...eheheeh!!!


tapi tula kan pentingya side income...
my main target dalam ape pun yg saya usahakan ( walaupun kdg2 xcukup rehat)

is FINANCIALLY FREE!!!

ada aim yg sama???

jom kita sama2 work on it :))

contactla saya...will share wit u olllsss on the tips :))


till we meet again,take care :))



SMS : 0132007409
FB immieyzaki
Whatsapp : 601126252919
Instagram : immieyzaki
BBM :  255FA407









1 comment:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak immi..
dpt tiket free..dr ahmad idham sendiri plk tu.. best nye... ^_^

seronok tgk akak happy dgn kerjaya akak..
alhamdulillah..cma doakan biz & kerjaya akan akan lebih maju dr hari kesehari.. :)