background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, February 17, 2013

~:: OcTOpuS SuShI & ThaI @ KL FesTiVaL CiTy :;~



assalamualaikum,olllsss...
ape khabar hari ni?
saya & family alhamdulillah..SIHAT SOKMO,eheheh!!!

okay,so what's ur plan today?
we olllsss ada special plan jgk hari ni,ehehe!!
nanti kita cerita,ye...

if u ollsss takde idea nk ke mana...and klau u olllsss belum pernah jejak ke KL Festival City boleh la try ke sana ...
biasa2 saje..mcm other shopping malls :))


okay,saya bawak anak2 ke sana on last week's Wednesday.. 
sampai sana pun dh petang & we had our dinner kt Octopus Sushi & Thai...
menarik sangat tempat ni & food nya suma\pahhh!!!memang sedap...harga pun affordable especially ngan it's big portion of servings :)
and as it is said in it's name..it's a restaurant with combination of Thai & Japanese cuisine...
pic bawah ni octopus ye :))

okay..jom layankan gambor2 the foods that we had :))

yg ni plak.... it's Siamese Seafood Tomyam :)









kt belakang Que tu ada sushi belt so this eatery is actually divided into 2 divisions  :)

rice & fish green curry :))

the entrance :))


such a huge menu booklet :))


us in action !



before we had dinner...we ollsss dah puas berjalan2 & clearkan pocket kt outlets yg menarik macam 

Kaison

Dollars & Cents


teruja terus memborong Wonka Chocolate & Candies dgn byk..it reminded me on The Chocolate Factory by Roald Dhal,heheeh!!!




sambil2 jalan2 Eechaa dulu2 lagi dh mintak dibelikan roti...coz she noticed her feberet Delifrance's pastry :))





suasana kt sana :))


okayla,ollssss...
till we meet again...have a great weekend :))
take care ;:))

5 comments:

zana fahmi said...

Kalau turun KL, sah la berhengget2 terbang kan? Tu pasal akak jarang turun KL masa menetap di Kajang dulu.

Mrs Lurve said...

nmpk mcm sedap je makanan tue...mak buyung dh terteliur nie

Cho Zila said...

akak selalu singgah sini kalau pergi rumah nenek mertua di sana.. tapi yang best memang banyak kedai makan sedap2.. bukan di festivaljer tapi kat luartupun der kedai makan best...

dak-eiza said...

jakun je nengok tmpt tu
best giler ek
sy ni mmg jarang sangat klua KL
cikasben kurang minat
hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
huhu..cma x penah kesana lg..
bestnye shopping..... ^^_