background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, February 17, 2013

~:: ULu YaM >>>> It'S Us AgaIN !!!!::~



assalamualaikum,olllssss...

ssshhhhh!!!saya tgh mncari mood nak mula keje balik esok ni,ngeheheh!!!
what's for ur dinner malam ni???
as can be seen from the pic above....we ollss kt teratak buruk saya ni mlm ni menikmati juadah pasar malam je,eheeheh!!!LAGI!!
aahahahh!!malam tadi pun same actually ..lepas balik dari jadi pompom team..we ollsss ke pasar malam yg used to be our most feberet kt Pantai Dalam...:))
sampai rumah pn dh agak lewat..pg tadi bngun sebelum Subuh lagi siapkan mee goreng and bekal itu ini utk PICNIC !!! :)))

kt mane!??? mane lagi klau yg easily accessed and dekat..Ulu Yamlakan:))

jomla...let the pics do the talking :))


sempat ngintai woot woot crew shooting :))
ada a few well known actors & actresses mcm Amyza, Wahid, Watie , Nur Khairiah etc etc etc :))

ni actually pics captured masa dh nak balik :)






\


 Que yang super happy :))!!!


sepanjang proses mandi manda & berendam plak :))


















the gentlemen having a short break..dh habis mee goring mama...bantai nasi lemak plak..bought otw ke Ulu Yam td :)



percaya tak this pic was taken masa the 4th time our 2 lil fairies kembali berendam..eheheh!!they both really enjoyed..walaupun tak tahan punya sejuk ari tu but they insisted to keep berendam..itu yg kejap2 break..jadila 4 kali turn & naik :)


below plak pics masa mula2 sampai :))






okayla,ollsss...
saya nak masuk tido dulula...bebudak belum tido lagi ni..nak try peram2 they olllsss dalam bilik ni :))

gud nite..sleep tight...
take care, sweet dreams...

9 comments:

Ira said...

salam kak. ulu yam akak g ni, sungai mana ek??

نورعيم said...

woot woot tu progrm apa kak?

best la kan hujung mggu gi picnic. waaaa lama xpicnic ni.

ummuaidan said...

bestnya kak dpt mandi manda berpiknik kat ulu yam kan....

mama aryan said...

wah bestnyer mandi sungai..ulu yam ni lg la dah lama tak jejak

Mrs Lurve said...

sekali sekala picnic mcm nie memg bestkan...

Cho Zila said...

tak penahler sampai ke ulu yamni tau ... suami akak tak berapa suka air terjun padahal wife diani ha suka bebeno.. air dia sejukjer... suasana kat air terjunpun sangat terasa aman dan tenangkan...

ayut said...

xpernah jgk lg smpi ulu yam....

dak-eiza said...

ke'best'an jugak hihi
ulu yam x penah smpi
kami biase lepak kat area hulu langat
sg gabai, sg congkak ke
ohh lama dh pi sana
tp musim ujan ni licin
takot!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
hihih.. ya! ulu yam cma dah pernah jejak...
trrrrrr..... terasa kesejukannya!
best best best..