background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, February 6, 2013

~:: SatAy ArnaB @ SaTe HAji SaMurI ::~


assalamualaikum,olllsss...
eh...ape kena-mngena gambor kasut2 ulat ni ngan satay arnabbbbb?????
ngehehe!!!
inila alkisahnya...
masa pegi Restoren Jejantas Sungai Buloh last Saturday utk makan satay kt Sate Haji Samuri kt situ...turun2 je dr kete Eechaa terus refused to put on her selipar Jepun...puas pujuk she still insisted not to..malas nk buat diri sndiri trkenan mood swing..saya trutkn je...
rupe2nyeeeee....
ada UDANG DI SEBALIK MEE!!!


sampai2 je depan kedai sate...dia kta dia nk beli selipar baru...
PINK!!!
so, we brought her to the one and only  kedai / booth yg jual kasut budak2 kt situ coz she ushered us there...
inila dia kasut yg dia pilih tu,ngehehehe!!!
actually there was a better one..lagi comelllll & sweeeettttttt...
tapi dia still nk yg ni...dh alang2 patternnya mcm tu...belikn skali utk Que...
only diff colors je,kihkihkih!!!




inila dia satay arnab yg we ordered malam tu :))
yg kt dlm these 2 plates je satay arnabnya...
yg the rest semua daging & ayam mcm biasala:))
rupanya nk dekat sama je pun cuma daging arnab lebih lembut & manis if compared to chicken :))
and cuma hrganya mahal skitla...kt cni it was sold at RM2 secucuk :)
okayla,olllssss....
tengah menghitung hari & merancang2 ape yg nk dibuat spnjang cuti seminggu CNY nanti,eheheeh!!!




peluang utk u olllsss teka jawapan dalam soalan entry bowling still terbuka,ye :))

a TUPPERWARE CUTE KEYCHAIN TO BE WON!!!!!!
till then...take care :))

12 comments:

Anum said...

salam rabu
singgah sebentar

ummuaidan said...

Salam kak imi..
pandai betul echaa trick mak dia yer...comel kasut tuh..patutlah diorang berminat sgt..

eyeyou said...

salam rabu..bdk2 mcm2 trick nak something..s/ada parents mahu @ x jer belikan..my kids akan rengek kat babahnya kalo nak apa2..hehhe

last year (bln 12) jer pon..singgah kat samuri kajang..merasa jugak la satay arnab..mmg lembut n manis jer..

mama_yayang said...

anak sye pon bru bli jgk..serupe cmni..tp warne hitam kuning..chumeeyyy kan..hehehe

Rai Ourkizuna said...

haha..pandai je bebudak zaman skang kan kak.. tengok jugak sandal camni aritu..tapi saya cam geli2 tengok ulat tu..so belikan yang pattern biasa je utk aqil..hihi..

Mrs Lurve said...

sy suka sate arnab..pernah mkn, daging lembut je..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpenah makan sate arnab xreti mkn rasa haha

Ratu Hatiku said...

Hehehe ank saya pun ada wrna kuning.
Sedap ke satay arnab?? Saya xpernah mkn dgg yg lain selain dr aym,dgg dan hrtu dpt rasa unta.. :p

dak-eiza said...

ala comey nye sliper dia
:)
sedap ke satay arnab tu
tak penah rase plak
walaupun dekat je Sate Samuri tu ngan umah kita hihi

Ira said...

comeynye sliper dia.. hehe..
kalau berdua, harus la dua2 dpt kan.. hehe..

Mimi Azirah said...

sedap ke sate arnab?

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak immi.. :)
hehe..seri cukup x suka kasut ulat bulu ni..yg si adik faiz kemain suka.. last2 beli selipar lain.. huhuh

mahalnye 1 cucuk rm2??
cma klu mkn sate hj samuri kat r&r awan besar puchong tu...
arnab x penah try lg.. takut x tertelan.. huhuhuh...