background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, December 3, 2012

~:: FoS ClEarANcE SaLE & LaTE LunCh @ ResToReN HidaNgaN GLenMAriE ::~




assalamaualaikum,olllsss...
dah dekat nak habis waktu keje hari nikn?
continue smiling..
in shaa Allah barula ibadah kita di ganjarkan pahala,ehehe!!
poyo je perasan ustazah gitu ,ehehh!!!


okay..just nak cerita plak ape we olllsss did hari Sabtu..entry pg td pasal semalamkn :)

alkisahnya, balik keje ptg Jumaat mr papapapito brought home seplastik besar baju FOS.. :)
i remembered telling him to pegi jenguk2 klau2 worth goingkn since dkt ngan ofis dia..sekali dia balik dh siap shopping,eheheh!!
he bought few pieces for him. for me & of course for d kids dh mcm a bundle plak :)
gara2 hrga super cheap cuma nk kena rajinbelek takut trbeli yg dh tak boleh pakai :(
but sangat2 okay utk basahan anak2 kt nursery next year :)
almaklumla yg ado2 mmg dh byk yg worn out sgt dh :(


esoknya mr papapapito ajak pegi lagi dh alang2 we olls mmg nk ke area Glenmarie lagi utk tukar tayar blakang miss red..bising mr papapapito ktanya dh takde bunga2 lagi itu 2 bijik tayar..so dangerous u hujan2 ni,uhhuhuhu!!

sebelumtukar tayarla we ollsss nyinggah ke FOS sale tu lagi...


hambikkkk koooo!!!semua pun nak...
ni time yg paling stressed out sbb kena finalize the choices :(
kasut hush puppies pn byk :)
*ikutkan hati semua pun nk rembat!!mmg HOVERRR!!!ahahah!!!

 finally..tertangkap jgk 3 huge bags,eheheh!!!

shopping utk setahunla kekdahnya,ehehehe!!!
takpela,kira lepas ni tak pyh beli2 utk basahan lagi ye...biar lunyai semua dulu,eheheh!!!
 sebelum keluar we olllsss brekfes ngan pulut pagi..khas sy masakkn utk mr papapapito...
punyala lama duk memilih barang2..settled je semua bru persan tgh starving..so mr papapapito cepat2 bwk we olllss ke feberet eaterynya...masa utk blanja my lallingggsss semua makan lagi!! :)
ktanya inila tmpat yg papa selalu dtg makan time keje :)
and sampai je he quickly grabbed his feberet Roti Jala..alas perut smntara our orders smpai :)

aiseeeehhhh!!!sempat plak nak romantic2,suap2 bagai,ahahah!!!
 nyum!nyum!!
ada nasi goreng Pattaya, Sup Daging, Telur Dadar ,Nasi Goreng Nenas :)
 allllahhhhhhaaaiiii..Que...mana2 pun tetap nak main sudu ...penatla his nanny hanim melarang..ada dia kisah?ahahah!!

 owhhh......shall i call my lil EEchaa a fashionista???
cer u olllsss tgk dia ni...the outfit that she was wearing..she chose both pieces all by herself and she also told us that she wanted to wear these 2 pieces together mcm ni also all by herself!!!

hrmmmm....
standby je la budget bulan2 from now onwards,eheheh!!!

dah settle isi perut barula ke tujuan asal..tukar tayar and singgah sekejap Bank Islam kt Space U8 utk urusan memasukkan allowances as usual utk insan2 trsayang & byk berjasa :)



okay,olllssss...
till we meet again,take care :)

8 comments:

Anum said...

nyum2

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam kak… wah…. Byk shopping? Setahun pakai kekdahnya… hihih.. alah mmbeli menang memakaikan kak?
Alolo..sweetnye suap suapan hihihi..
Comel echa..dah pndai pilih baju sendiri yerr… hhihi

Hanani said...

wah, bestnya shoppinmg sampai berbeg-beg gitu..puas hati kalau harga murah kan

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

so romantikkk kak,heheh suke2

Aishah Jahirah said...

wah banyaknye....
hee so sweet la makan bersuap...:)

Noraim said...

amboi banyak nya shoppng. sweet gtu mkn suap2 hihi.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah sakannya sopink hehe

Rai Ourkizuna said...

amboi..sakan jugak bersopping.. ala.. terlepas la FOS punya sale..