background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, December 10, 2012

~:: Is ThErE A PeRfEcT MaN ????? ::~



assalamualaikum,ollsss....


tergelak2 saya baca ni kt wall on of my FB friends,kehekehkehkeh!!!
ape komen u olllssss ????


9 comments:

Anum said...

ada lagi ke

Mrs Lurve said...

Tidak wujud kekekekeke....mana nak cari yg sempurna..payah

Cho Zila said...

maksud tidak wujudtu per yerk.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
TIDAK WUJUD??
hohoho..

nak copy! nk copy! :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

memang xwujud pon,hahaha xde yg perfect =p

Ira said...

hehe... klaka la.
mana ada lelaki yg perfect.
sape yg cari tu mmg buat penat je la..
kesempurnaan akan wujud bila pasangan itu hidup saling melengkapi.. kekurangan dia, kelebihan kita. begitu lah sebaliknya..

ummuaidan said...

dalam cerita dan angan2 sahaja lelaki perfect tuh..manalah ade...hheh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada kak suami saya wujud tu hahahaha

mama aryan said...

dlm novel ada kot dlm realiti ni mungkin ada tp 1 dlm sejuta kot hihi