background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, December 25, 2012

~:: PiGeOn SteAm SteriLisEr ::~


assalamualaikum,olllssss...
gambor ape kt atas tu,ye?
eheheh!!
itula dia Pigeon Steam Steriliser yg sangatla banyak berjasa pada us & 2 lil fairies...
sejak melahirkn Eechaa ..benda alah nila yg dlm once in a fortnight atau once in a month sy gunakan utk steamkan feeding bottles anak2 & putting & pacifier @ soother skali...
it's for hygiene purposelakan ? :)
can even see from the pic mmg dh agak worn out tapi masih berfungsi dgn baik....:)

btw..just nak share yg today's morning..inila aktiviti saya...men'steam'kan 11 biji botol & lebih 10 jgk kot putingnya,eheheh!!
persediaan utk anak2 kembali ke playschool & nursery :)

a few more pics :)








  senang je guna..sambil2 saya prepared brekfes yg simple utk my lallingssss semua :)

pagi td buatkan roti sardin goreng je..salut skit ngan bread crumbs :)



lunch plak simple je..sup ayam, sambal terubuk & ulam2 kampung...
tak nak snap any pics pun sbb   lauk2 biasa jekan,ngeheheh!!!
plus,kalut siapkan anak2...bawak they ollssss keluar & shopping2 skit ke Setia City Mall...
nanti kita cerita later,ye..
memula tak plan nk keluar coz niatnya nak rehat2 je..since kelmarin pun dh sepetang kt IKEA..
pun that part nanti kita cerita later,ye..

okayla,...mata dah layu2..nak layan Adam & Hawa ni,eheehh!!

till we meet again,..
take care :)

1 comment:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak...
oo..cma xpenah guna any sterilizer.. botol2 susu anak2 rebus cam biase je.. hehe..

tp ramai yg kata jenama pigeon & avent tahan lame..