background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, December 3, 2012

~:: OnE SwEeT DaY by MaRiaH CareY & Boyz II MeN ::~


assalamualaikum,olllssss...
bumi Subang dibasahi hujan lagi petang tadi..sampai ke malam sejuknya ni,eheheh!!!
u olllsss igt lagi tak lagu kt atas tu..
pernah satu ketika dulu antara lagu yg suka saya karaokekan dalam bilik air,ngehehehhe!!!

saje nak kaitkan dgn one of sweet days in life ialah bila kita dapat layan kerenah anak2 pita yg sgt colorful tu spanjang masa 24/7 kan? :))

hari ni takde ape yg special pun we ollsss 3branak kt rumah just lepak2..makan2..tido2..sembang2 je ...:)


let the pics do the talking :)


keluar sekejap je pegi hypermarket yg dekat ngan rumah...top up groceries skit since malam ni in shaa Allah Tok Mi nak datang :) hooorayyyyy!!!!



dah penat shopping...isi minyak time!!!eheheh!!!

okay,ollsss...
take care :)

3 comments:

ummuaidan said...

Melayan kerenah anak adakala menyeronokkan adakala mencabar jgk..bilamana kita dok ngan depa 24/7 ..heheh,,
sonok tengok 2 lil fairies bergembira...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comelnyer anak2 akak :-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

hehe..sedap lagu ni.. rugila x karok dlm bilik air! :p

comelssss budak berdua ni..
seronokkan dpt spend time ngan anak2.. :)