background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, December 16, 2012

~:: SeLanGoR AGrO FesT 2012 ::~





assalamualaikum,olllsss...
alhamdulillah...akhirnya dapat ngadap miss lappy,ngeheheh!!!
seharian hari ni...exhausted yet satisfied & so happy indeed :)
malam ni belum dapat cerita pasal hari ni since byk lagi gambor belum trdaya nak di upload....

pita share cerita Jumaat lepas dulula,ye :)

macam biasa,,saya settlekan tuition class dlu...
dalam pukul 3lebih kluar rumah ngan Umi , Ucu & our 2 lil fairies :)
dah janji ngan mr papapapito that after he finished working around 4 ..he'd go & catch us up kat Tesco Extra Shah Alam :)


so,kt atas tadi tu gambor Que tgh konon2 ada hati nak push trolley masa beli & belah grocs kt dalam tesco...

then, we had dinner kt food court situ jgk...boleh than jgk food kt sna...

sedikit gelagat we ollsss sepanjang melayan santapan hari tu :)




owh..yes, we tried the famous Kluang Laksa kt cni..mmg marvelous :)
inila dia :)


lain2 lagi ini antaranya...mr papapapito plak pntang nampak JZ jeruk :)


  dah kenyang perut..Que sampai ke atas meja ok...pilih2 menu lagi,ahahah!!!


masuk je maghrib cepat2 usaikan solat kt surau dalam tesco tu jgk..then we ollllsss menapak ke across the street :)
kt tapak parking Stadium Shah Alam tu..tgh berlangsungnya Selangor Agro Fest ni :)

aktiviti yg last was jalan2 cuci poket tak tapak fest tula...dah nama pun agro fest..bykla agro punya productskan :)








ok..yg paling menariknya sebelum tu we olllssss berjimba-jimbi kt Fun Fairnya tau!!!
mmg superbbbb!!!best giler!!!ahahah!!!

layankan sikit gambor ye :)

mak2 budak & bapak2 budak melayan bumper car :)

eechaa and Que enjoyed the night..habis semua jenis mainan depa taram ,eheheh!!!
yg paling best tu..orang punyala tak ramai..sampaikan setiap permainan yg dorang naik...dorang je yg duk main...
klau time naik train..sepanjang2 train..sebanyak2 gerabak tu..they olllsss je yg naik,ehhehe!!!



mama & papa pun gedik jgk nak main,ahahah!!!




wah!!memang best tau u ollllssss....insyaAllah next year dipanjangkan umur & klau diadakan lagi...bolehla bawak anak2 pegi lagi,:)


okayla,olllss...
think it's about time utk saya berehat,...
mmg penat sgghla hari ni...pepagi dh pegi pasar karat, petang ke IKEA plak..balik masak sumthing requested by my brother plak..punyala dia insisted nak saya masakkan..sampai sanggup tolak offer sy nak blanja dia makan IKEA meatball,eheheeh!!

okayla,ollllsss...
take care ye :)
kita sambung cerita esok..insyaAllah :)

9 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sonoklah budak2 tu g funfair kan,hihihi

ummuaidan said...

salam mama QAs ..
seronok nampaknya jalan2 dan makan2 yer... budak2 comey tuh mesti puas enjoy...:)

Cho Zila said...

awatnyer akak tak tau der agro fest kat shah alam yerk.. nampak ngat tak mengikut perkembangannyer.. kot gi ni best oooo...

Ira said...

seronok sakan ye..
hehe..
kitaorg pn x tau ada agro fest kat shah alam tu. kalau tau leh jgk singgah.. :)

Rai Ourkizuna said...

waa..sakan berjalan..kat area rumah ni pun ada bukak satu fun fair.. anak2 sibuk ajak masuk..tapi tengok tu rasa cam ngeri pulak..besi dia cam goyah je..hahaha..

fyi..husband saya mmg la sangat sangat fussy benda camtu..risaukan anak2 dia :P

Ratu Hatiku said...

Bestnya ada fun fair.. dah lama x pegi..uhuhu
Mama QA's kalau nak join event anak yatim tu boleh email nadia nadiafarahida@gmail.com

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kt sini pun ada fun fair jg..xsabo gu husband balik nk bawa qalief g fun fair hehheee

ayut said...

ooo..area shah alam ea...tcarik2x gak belah mane la tmpt agro fest ni :)

hainom OKje said...

Yang menjadi terpaku tu...tgk laksa dia...dh lama tak makan...teringin plk!