background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, December 8, 2012

~:: SpOrT PlaNeT OFF SeaSoN SaLE 2012 ::~



assalamualaikum,olllssss...
inila dia sale yg buat we ollsss berulang ke Space U8 since last 2 weeks,eheheh!!!
malam Ahad 25th Nov hari tupun..dalam penat2 berjimba kt PD..tetap jgk mr papapapito bersemangat bawak we olllsss ke sana :)
hasil tangkapan untuk malam tu..sempat grabbed 2 pasang je gara2 kedai dh nak tutup,ahahah!!!


sempat ke DIY jap..penuhi angan2 pur dearie Eechaa yg hari2 kept mentioning & requesting for her own baby doll..so that she could practice naluri keibuannya tu,ahahaah!!!




sampai je rumah naik kembung baby tu di susukan,ahahah!!
Que pun sibuk helping his sister babysitting,okay!!

saya pun dah lupa ape yg buatkan Eechaa melopong macam tu,eheheh!!
Que dh tak peduli kiri kanan sibuk duk telek buku baru dia :)

take care,olllsss...:)

1 comment:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak...
wah..shopping sakan..lama cma x g sale2 mcm ni.. huhuh...

echa ni dah ade naluri keibuan la.. hihih... comelsss :)