background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, December 12, 2012

~:: It'S 12.12.12 ::~

assalamualaikum,ollllllssssss....
gud morning :)))

12.12.12.

what a beautiful datekan?
mesti ramai yg berkenduri kendara kot hari ni...
saya pun tak terkecuali..opppssss...takde kenduri kt rumah ni..tapi in shaa Allah akan memeriahkan satu kenduri kt Jerantut...staff abah buat kenduri utk anak pompuan dia :)

sekadar saling mengingatkan..takde yg magiknya pada date nikn..cuma nantinya senang nk igt,special skit coz it doesnt happen everyday..and undeniably mmgla cantik date ni :)
tak baik ye pcaya pada power yg ada pda certain dates..khurafat namanya tu :(

saya personally tak pernah buat ape2 special event pada any special date..yg paling special pun rezeki Allah nk bagi..Que was born on 11.1.11.... itu jela :)



cerrrrr u ollllsssss kabor sikit..ape yg peliknya entry saya hari ni,eheheheh!!!
sahabat2 setia saya mesti perasankan..cer kabor sikit ,eheheheh!!!


okayla,olllssss...
we olllsss baru nak brekfes ni :)
my 2 lil fairies pn baru je bangun...
pssssstttt...mmg bercinta betul nk hapdate entry kt Lipis ni..capleeeessss betul...

okayla,olllsss...
jgn lupa bg jawapan u olllsss dlm comment nanti,ye :)
cant wait to be back to KL soon...baaaaaaanyyyyaaaakkkk cerita nak share,kihkihkih!!!

till then,take care ye :))

10 comments:

Anum said...

cantiknya date hari ini

Mrs Lurve said...

sbb xde gmbr kot dlm entry nie...

Mia Kassim said...

Singgah sini.....mmg cantik date hari ni...mesti ramai nak nikah hari ni..hehe

Ira said...

Entry akak panjang kot dpd biasa..
Hehe..teka je.
Tarikh ni mmg cantik..
Tp kalu org nk lupa tu, lupa jgk kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice date la kak..

entry aka xder gambar kot haha

a'a kak wani mmg anak jati kdh menetap dikedah..husband dok kl hikss

eh wani nk tanya komen akak psl fm tu fm apa yer yg nk pos xsempat tu..akak silap kot hikss

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tarikh ni memang cantik kn, tp saye mcm xde pape kenangna pon utk harini,kekekeke

::NureeN:: said...

tarikh terkahir kan.. pas ni x der jumper dh yg mcm ni :)

ummuaidan said...

salam kak..
rsnya takder gambar dlm entry kan...kan...heheh
ade apar pd tarikh..? lps nie takdr dah 13.13.13 kan...hehehe

mama aryan said...

tarikh yg cantik tp akak xde sambut apa2 yg spesel pun..
apa yg lain ye??? x dpt akak nk jwb hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
huhu..tarikh yg kita akan jumpe dlm ms 1000 tahun lg..
ha..entri akak takde pic arini.. hihih :)