background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, December 17, 2012

~:: FuN @ ToK BaLi BaY ::~


assalamualaikum,olllssss...
ape khabar hari ni?moga2 sihat2 & ceria2 selalu :)

jom kita sambung layan cerita cuti2 saya n my small blessed family kt Kelantan,ehehhe!!!

okay,day 3..lepas settledkan hal my SIL attended interview untuk secondary school nti :)
yg menariknya my SIL ni insyaAllah bakal meneruskan cita2 Ma,supaya adala sorang antara anak2 beliau yg attending skolah lamanya,eheheh!!

owh,okay..let's get back to our 3rd day kt sana :)
lepas Zohor gitu Ma yg actually dh bersiap dalam diam ( dh siap gorengkan mee hoon time tu,ngehehh!!)...
ajak we olllssss berpiknik lagi ke Pantai Tok Bali,Pasir Putih :)

owh...saya kalau pantai2 ni maunya saya nak refusekan?
tambah plak berpiknik2 ngan Ma & Abah lagi...
in fact, mmg our vacation kali ni mmg special sggh :)
selalunya klau we olllsss balik kg agak susah nak ke mana2 ngan Ma & Abah brjalan2 coz they olllsss selalu busy & fully occupied..
lainnya kali ni,Ma & Abah sanggup off daripada menoreh...
semata2 nak luangkan masa ke sana & sini dgn we ollllsss..
alhamdulillah :)

so,there we were la:)

let the pics do the talking,shall we???





 siap ada mini playground lagi kt pantai tu..mmg seronokla bebudak 2 orang nikan? :)


 ada banyak picnic spots. klau trlupa bawak bekalan & preparation ape2 pun still boleh lepak2 kt situ...food stalls pun ada jgk a few :)
we olllsss makan bekalan Ma and we bought SATAR and jagung bakar :)
mas amkn satar tu Ma siap cakap sedap lagi satar yg Aboh saya buat,eheheh!!
terangguk2 we olllsss iyekan,eehehhe!!
 dah penat & seronok main2 kt tepi pantai ...dah dalam pukul6 gitu baru gerak balik ...
tengokla Que tu...memanfaatkan kesempatan bermanja2 ngan Tok Ma,eheheh!!!
otw back home menepek kt Tok Ma..tido pun dlm riba Tok Ma....

okayla,olllsss...

nak continue buat house chores plak...
banyak lg yg belum settle..
pagi2 tadi saya sempat lari ke post office jap..pos tuppy orders ke Pahang lagi kali ni :)

balik2 tadi trgelak2 saya nengokkan Que ....




kesian dia..saya trlupa nak tutup miss lappy sebelum keluar tadi,eheheh!!!

okayla,olllsss...
till my fingers meet the keyboard again..
take care ye:)

11 comments:

Nieyl said...

best nyer la kan ade anak2...boleh bawak mereka kuar jenjalan...:)

Anum said...

syoknya jalan2

Miss N @ Nadia said...

seronoknya.. tak pernah lagi bawa anak g pantai..

Rai Ourkizuna said...

kak,
saya pun rajin jugak ke tok bali.. sbb tak jauh pun.. tapi paling selalu ke pantai melawi atau pantai irama je.. suka bebudak ni main kat pantai kan.. hehe..

beris tu dulu makcik suami saya duk sana..skang da pindah tanah merah.. tp mak mertua saya mmg tinggal kat gunong tu.. takde la jauh mana.. hehe.. kecik malaysia ni kan :)

Ira said...

bestnye g pantai...
siap ada playground lg.. best tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestnyer g pantai..ni buat teringin nk pergi juga hehehe

ayut said...

pantaiii!best2x!..mak aiii..kaki kat laptop smpi..hihihi

hainom OKje said...

Seronoknya berpiknik.... Tak de geng nk berpiknik...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

betul2 santai n happening ni kak =) terbaik

Si Matatajam said...

Seronoknya bersantai camni

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
hwuhuhuh...terujanya tgk pantai..
seronok tgk akak berjimba2 bersama keluarga tersayang... precious moment kan ?

hihih..alahai que,sampai gitu sekali tdonye.. :p