background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, December 21, 2012

~:: PhOtOs & MeMorIeS ::~


assalamualaikum,olllssss...
saya ni exhausted to the  max hari ni..tapi dalam hati ni punyala seronok..had a day with full of excitement & fun & fun & fun & fun & laughters & laughters & laughters..hambikkk!!!!!
punyala seronokkan,ngeheheh!!!
ape yg seronok sangat tu?
in shaa Allah esok kita cerita,ye..inshaaAllah..will try :)

so,hari ni kita update & post sum thing yg dah ada dlm draft je,eh:)jgn mareeeeee....:P

actually msa bilk kg mr papapapito that day...i accidentally found album lama kt book shelf :)
belek punya belek jmpa gambor2 penuh nostalgia ni,eheheeh!!!

sebelum we olllsss got engaged flu,sy pernah once ke rumah keluarga mr papapapito :)
so,gambor kt atas tu captured masa tula...masa me & him mud a remaja gitu...and trharu sbb these pics masih ada dlm simpanan my in laws...eheheh!!!

antaranya yg ni pun ada...me bergambor ngan arwah Che'..nenek mr papapapito..ibu kpd Ma :)

owh gambor Eechaa was still baby pun ada..eheheh!!sampai skg pun she is still our baby :)

ini je yg sempat sy snap..ada lf 2,3 keping..:) nak scan mmg tak bolehlakan...
so forgive mela..for the lousy quality of the pic,ehehe!!


okayla,sbelum sy lelapkan mata..
just nak share few more pics of our 2 lil fairies...
captured masa balik Lipis that day jgk :)




okay,olllsss...
take care ye..
owh..not to forget,...
happy weekend :)


*psssstttt...
berbunga2 je hati ni melayan Adam & Hawa...aduuhhhaaaaiiiii...
ahahahahha!!!

3 comments:

نورعيم said...

kemain kecik2 dah pandai posing. kihkih.

ummuaidan said...

seronok jugak kan bila tengok gambar2 lama nie...dpt imbas blk kenangan...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
hihi..pix lme mmg nostalgia kan..? :)

aaa..cekcinye echa.. hahaha..

hihih..cma x tgk citer adam &hawa tu...astro nan hado.. :)