background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, December 4, 2012

~:: RiADHaH : BoWLinG aT sHaLin's BowL, SpaCe U8 ::~

assalamualaikum,ollssss...
dah ada yg mula2 plan nk buat ape ngan family this coming weekend ke?
ape kata klau beriadhah keluarkan peluh, instead of jalan2 shopping perabihkan duit yg mmg tak brpa nak bnyak nikn?ahahahhaah!!!

main bowling pun enjoyable jgkkn ? :)
dari zaman berdating dlu mr papapapito & I mmg suka main bowling wpun byk yg masuk longkang dari yg strike maupun spare,ahahah!!!

hari khamis sebelum sy attended staff retreat ke PD tu..we ollsss cikgu2 APSS and spouses and kids ke Shalin's Bowling at Space U8..
mmg fun kan dapat beriadhah ngan close friends and beloved family :)


jom,let the pics do the talking :)









 dah berpeluh main bowling ..balik rumah bersih2kan diri..since we both dh tak larat nak masak..we went to dine out kt Achik's Corner je :)

antara santapan malam tu :)






 sukanya Que perut dh kenyang :)


okayla,ollsss..
hari ni ada projek penting skit nk buat,ahahah!!
mula la nak poyo tukn...
nanti saya share,ye and...in shaa Allah akan lawat rumah kengkawan malam ni :)

6 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
wahhh..enjoy!

btl tu...hobi kita sama...hehe..men bowling walaupun juara longkangnye cma..hubby je yg terror..

byknye mknn... hihih..mane la echa & que x senyum lebar..of coz kenyang :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

*done SUNWAY EDUCATION*

♥ Cmª shIemª ♥ said...

*done PPZ & IKEA*

aizu's life said...

maen bowling tu mmg best.. tp best lagi tgk makanan tu.. heheheh

Ira said...

Best gak men bowling, lama da x main bowling ni. Lapar tgk makanan tu.. hehe

Anonymous said...

generic viagra forum cheap-generic-viagra - viagra online nederland