background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, December 13, 2012

~:: NeW PhiLIpPInE SeRiEs @ TV3 : ThE LeGacY ::~

 assalamualaikum,olllssss...
amacam?sihat ke semua???muchas gracias ye pada yg pandai bg jawapan ape yg lain kt entry saya semalam :)
ahahah!!agak pelik sikit sebab tak de gambor...knapa?gara2 tenet kt cni sgtla unstable n unpredictable jgk,kehkehkeh!!!

hari ni dalam kalut2 ni 
nak share ngan u ollllssss...
besides melayan gelagat my 2 lil fairies yg comelllll tu...( mmgla klau pada mata kita semua,anak kitala yg paling comelllkan...,eheheh!!!!..dah tentu cinta hati kita..setuju tak mak2 semua??)

sambil2 tu sempat jugak saya pulun melayan series Adam & Hawa,eheheh!!!
kadang2 terkekek2 gelak layankan cerita nikan :) byk jgk parts yg buat kita teresak2 nangis,sobsobsob ;(
there are so many colours dalam cerita tu ..ye kan?(wahai peminat A&H,kalaula ada yg trbaca blog saya ni :) )

kalau pukul 3 ptang plak saya join Umi melayan new Philippine series ni..LEGACY :)
oh,ye...saya ni mmg suka sungguh layan cerita2 Philippine ..tak tau plak sebab musababnya,eheheh!!!

okayla,ollllssss...


till then,take care :)

11 comments:

Anum said...

anum x pernah layan lagi ceta mcm nie
nanti try la

Nieyl said...

cantik2 m ensem2 jgk pelakon nyer..hihihi~

Rai Ourkizuna said...

mak saya tak miss tengok sinetron.. kalau weekdays jangan la telefon dia dalam pukul 2 lebih tu..dia layan tak layan je sebab khusyuk tengok cite indon..hehehehe..

Ira said...

Setuju!!!..
Semua mak akan kata anak mereka lah yg paling comel.

Selamat menonton ye kak..

Mrs Lurve said...

memg bukan time yg sesuai nk tgk nie..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

dulu time kt rumah tgh cuti sem wajib layan cite philipine ni pas cite sinetron,hihihi paling fevret mara clara

Nazayiena said...

Slmt menonton,syoknya....

Cho Zila said...

cerita philipine sebab hero dan heroinnyer hensem dan comel belaka.. tapi cerita dia best gak .. cuma kena layan lamaler. .. panjang ceritanyer...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
wah..lamo den melayan citer filipin ni.. kali terakhir cma tgk time zaman skolah dulu..dah kojo ni alahai...xdan..
huhuh...selamat menonton :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

adam hawa peberet wani kak...citer philipine ni xpenah tgk lg

Ratu Hatiku said...

Yalah mmg best cter nie..smlm cuti tengok gak cter nie sekali layan mmg best... Ksian pada Diana tu nsb baik dia dah tau sape bapak diakan.. :D