background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, July 20, 2013

~:: Am MIssINg My LittLe MUnChkiNs LIkE ***** ::~


assalamualaikum,olllsss...

ape khabar hari ni?

dah masuk ke second stage dh kita hari nikan?alhamdulillahhhhhh :)))


sy pagi2 tadi trmenung sana trmenung sini..hati dah mula gundah teringatkan anak2 yg baru je otw ke bandar baru lipis rumah Tokmi & tokbah they olllssss....mengikut uncles and aunty ...mama & papa x dpt turut serta atas beberapa urusan yg agak crucial & perlu disettlekan dlm minggu ni jgk...




yg ni plak anak dara sy yg menurut Anyah nya sedang mbelek2 bagpack pemberian dr Pok Minnya yg dibawak balik Lipis...membebel2 gara2 sy ada letakkan baju dress 1,2 helai...ppssstttt...dia sgt tak suka pkai dress u olllssss..hukhukhuk!!!

and kalau pkai pun dia mesti request nk pakai ngan seluar pnjang...huwaaa!!!sgghla warak anak adar cilik ku tu :P


alhamdulillah they ollsss dh sampai pun and mama dh terima whatsapp dr Anyah ..katanya Que Faiz dh penat jalan2 ngan tokbah sekeliling taman,ahaha!!

so sekarang dia tengah lepaskn rindu pada push carnya :))


okayla,ollsss...

saya pun dh nak siap2 keluar rumah ni...
byk sbenarnya yg dh plan..semoga semuanya bakal brjln lancar,amin :))


okayla ye olllsss....
till we meet again,take care ye :))


Yours Truly







5 comments:

ummuaidan said...

wah..berpisah balik kg yer anak2..:)..mesti rindu giler kan.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

hihi..rindu kat budak berdua yg comelsss tu ye... sabar ye mama... :)

alhamdulillah..semoga segala urusan dipermudahkan :)

Khai♥Rin : anies said...

tingat ank sedara yg sm mcm aechaa x suka pakai dress...hari2 nk pakai seluar je.nj kurung apatah lg

dak-eiza said...

Wah dh beca la, buleh dh ikot atok nenek. X nangih plak tu
Hai kalau piya, baru kt pintu depan dh nangih

eyeyou said...

echaa sama ngan anak dara sy..dia jadi ustazah utk mama dia ne....