background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, July 6, 2013

~:: PraYers For Dr MUhaMMaD MurSi::~




assalamualaikum,olllsss....

sihat & ceria semua hendaknya :))

ape plan weekend ni?
saya inshaaAllah akan ke Nilai nanti..sebelum tu nak layan brekfes ngan mr papapapito dulu :)

saya akan ke Nilai dgn Umi,anak2 & kawan2 je..tanpa mr papapapito...mr papapapito tak dapat join atas urusan kerja..mnggu depan dh nak start puasa, nanti nk cuti raya plak...tambah2 pulak ikut prancangannya beliau akan ke outstation for few times dlm bulan Ramadhan nanti..nk kena provide training utk new staffs kt a few new branches katanya.
so,bykla persiapan yg nak buat..takpela...demi kerja yg juga merupakan 1 ibadahkan:)


baru sedikit saja ujian untuk saya...tidak sedasyat ujian yg Allah anugerahkan kepada isteri Presiden Mesir Dr Muhammad Mursi...kagumnya saya pada kekuatan jiwa beliau :))

moga2 dipermudahkan segala2nya buat beliau sekeluarga...

sama2 kita doakan insyaAllah ....


okayla ye olllsss...
till we meet again..have a great weekend ahead...
take care :)


Yours Truly

4 comments:

dak-eiza said...

it's true kan
kita masalah sikit dh berkoyan meroyan
moga kita sesama berjiwa tenang setenang Dr Najla

mama aryan said...

moga kita diberi ketenangan menghadapi apa jua ujian dariNya,..
insha Allah

Khai♥Rin : anies said...

dia org yg plg hebat di muka bumi ni krn menerima ujian yg plg hebat

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

wife Dr ni tabah..cma kagum dgn beliau