background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, July 1, 2013

~:: GreAt SuRpRiSe FoR My BirThdaY : our WISH has been WISHed::~




assalamualaikum,oollllssss....

semoga tetap ceria pada hari Isnin :)
walaupun sy zahirnya bercuti hari ni tapi masih jugak mengkelam-kabutkan diri menyiapkan bermacam clerical work dr rumah....

tapi inshaaAllah jika dizinkan Allah seperti yg dh dirancang sy akan berjimba ngan our 2 lil fairies and my brother di I-City Waterworld :))

tak sabar..dah lama rasanya tak berendam2 ,eheheh!!!

okayla,..yg tu kita share nanti.
petang semalam berlate lunch ngan my beloved family kt the Fullhouse Cafe Sunway Piramid ( nanti sy sharekan kemudian)...

agak pelik ngan gelagat mr papapapito yg kept reminding us not to take too long there...
so settle makan kenyang2 je terusla we olllsss headed ke tempat yg mr papapapito brought us without us knowing where we were heading tu.......

and as u've seen up there....
inila surprisenya :)))


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
#alhamdulillah......alhamdulillah. ....alhamdulillah. 

....our WISH....has been WISHED. ....:))))



the greatest birthday present ever !!!!!

thanking mr papapapito for all his effort to make 

our dreams become true :))


selesa skit utk anak2 jln jauh & more practical utk 

angkut tuppies,eheeh!!ini jela yg mampu bt masa ni 

:))




kakak eechaa yg paling excited :))





okayla ye olllssss....

till we meet again,take care...

Yours Truly



9 comments:

Ira said...

wah bestnye hadiah besday..
tahniah.. :)
smga murah rezeki + pnjg umur + sihat & bahagia selalu.

Bbwana adienia said...

salam..

bestnya dapat hadiah birthday..bukan main besar lagi..kereta gitu..heheh..

Mahirah Ridzuan said...

wow bestnya hadiah besday dia... hehehe... happy besday ye... moga berbahagia selalu di samping family..

eyeyou said...

alhamdulillah...sonok n bahagia rasa kalo permintaan tertunai..tahniah immi..

Ratu Hatiku said...

Bestnya hadiah tu... tahniah :D

Gee GTG said...

perghh!! nak satu..wakaka..
tahniah..^^

Cho Zila said...

itu memang bestler... hadiah yang terkenang sampai bila2kan...

Ummu Madihah said...

Salam QA,

Dah dapatlah kereta idaman, x perlu tunggu harga kereta turun ya, he he! Tahniah!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Immi..

wah...bestnye...alhamdulilllah..
beso WISH tu :)