background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, July 29, 2013

~:: ThE MarVeLLOUs NaSi AiR At Mak Uda SELera TimUr REsTauranT ::~



assalamualaikum,olllsss...:)))

salam 20 Ramadhan....trasa sebak kan bila mngenangkan yg akhirnya Ramadhan bakal pergi jua...........

semoga dapat sudah kita kumpulkn serba sedikit saham utk 'di sana ' nanti,amin...:))

memikirkan itu,...semalam seharian kami anak beranak melayan my BIL shopping serba sikit..dr pg2 lagi he requested nk ke pasar pagi kt stadium shah alam..lepas zohor bwk dia ke Space U8 plak...belikan dia a pair of footwear...sebelum hntar dia ke hostel sempat bekalkan juadah berbuka yg dia pilih sndiri di bazar stadium shah alam...dapatla our 2 lil fairies lepaskan sekejap rindu pada dia..coz mmg spnjang bulan puasa blm sempat ber iftar ngan dia..dia tak balik brcuti hujung minggu sbb beliau trpilih mnjadi bilal utk solat terawih di hostelnya :)




oh,ye..just nak share..klau any of u olllsss tringin nk berbuka dan brsahur waima bermoreh sekalipun...silala ke restoren mak uda selera timur kt TTDI jaya ye :))


saya selalu jugak review kan utk u ollsss mcm dlm entry 

nasi air yg super marbeles kt situ :))



okayla ye ollsss...
hri ni my students dh mulakan sesi ujian bulanan..so nak grab this chance to complete mcm2 tasks...

till we meet again,take care olllsss...

Yours Truly

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi

wawa syaida said...

adeh dah lama tak makan nasik air...memng best kan...

mama_ka0ri said...

hoho..nasi air..lama sgt dah tak makan..

Khai♥Rin : anies said...

kecuq sy tgk nasi air tu..

p/s nnt check emel ya! urgent!

Ratu Hatiku said...

Sdp plak tgk nasi air tu... :P

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

nasi air? tak pernah mkn lagi. huhu..
tahniah buat beliau..terpilih jadi calon bilal byk pahala dpt.. :)