background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, July 15, 2013

~:: PuRe SourSop JUice @ Mr SteaKHousE I-CiTy ShaH aLaM ::~


assalamualaikum,ollllsss...


ooopppppssss sorrryyyy....pepagi di bulan Ramadhan ni tayang gambor food kt u olllsssss....

mintak mahap ye...mohon jgn terliur sgt ...nanti makruh lak ,huwaaaaa!!dah tau camtu pi tayang buat pekan???kihkihkih!!!


well...1st and foremost...salam Isnin...moga hari yg menceriakan buat semua :))

sekadar berkongsi semoga boleh dijadikan panduan buat u olllsss klau2 ada plan nk berbuka diluar :)


ada sesape sukakan jus durian belanda???

if yes then u guys should try kt Mr SteakHouse kt I-City ni....betul2 berdepan ngan entrance nak ke I-City Waterworld....we olllsss ke waterworld...seminggu sblm bulan puasa if i'm not mistaken...dh lepas berrendam berjam2 dalam air then we olllsss jejak ke sini..mengisi perut yg dh berirama dangdut :))


jomla layankan the pics :))




agak kurang sopan disitu,...si Que yg x agak2 sampai ke atas meja..xmau dia duk atas baby chair tu..huishhhh...nasib baik kakak eechaa behaved je :)









all of us ordered western food...boleh tahan la...cuma saya punya beef steak tu kurang mengancam( sbb benchmarknya adalah the Dave's Deli's)...kihkihkih!!!


okayla ye olllssss....

saya nk cari bahan utk program tazkirah bersama my students masa lunch time nti...special program organized during Ramadhan ni,alhamdulillah :))



till we meet again,take care...jom sesam gandakan segala bentuk ibadah kita inshaaAllah..


Yours Truly

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

wawa syaida said...

dah lama tingin nak makan western food ni...dari sblum puasa lagi huhu

kesoma rai said...

haip..tayang makanan pulakkk.. sobs..

aizu's life said...

hamboii.. sampai dok atas meja c kck tu.. hihi..
nmpk sdp ni kak.. soursop.. kompem sampai otak rasa denyut die.. hehe

JaSSNaNi said...

nasib baik bukak petang2 ni dah.. :D kalau tidak jenuh nak lap air liur atas meja.. hehehe.. sedapnyaaaa lahaiii.. tengok air tu.. jumbo glass lagi..

Khai♥Rin : anies said...

uiii kalu da naik ats meja tu mmg sedap la ye kak ;-)

ummuaidan said...

kemain lagi que faiz sampaiatas meja lagi tuh..:) budak2..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Immi..

the food looks nyummy & delicious...

nnti nk p try steak kat sana la..
ya..cma suka minum durian belanda.. blh la try nnti ni.. :)

dak-eiza said...

Myasben suke juice tu
Tp lahaiii jauh nau, x de nye dia nk pi smpi sinun hihi

- AZIE - said...

yummy...sedapnya