background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, July 4, 2013

~:: A&W RooTBeeR fLoaT::~


assalamualaikum,olllssss....

selamat hari Khamis,yeeeaaaayyyy!!!

esok dh Jumaat:)))

bakal didatangi weekend lagi...weekend yg bakal dihiasi dengan kesibukan mempersiapkan diri keluarga & rumahtangga utk mnyambut Ramadhan..:)))
weekend ni jgk bakal memenuhi bbrpa undangan majlis..inshaaAllah akan sampai ke Nilai...bersama Mr Wish inshaaAllah,..harap2 Ms Red janganla merajuk plakkn:)
pssstttt..saya masih sayangkan dia...dia masih tetap brsama saya ke sekolah & ke mana saja..Mr Wish lebih kepada utk kegunaan brsma anak2 :))

semoga dapat kita dakapi Ramadhan bersama sekali lagi...
jangan lupa pakat2 baca Surah Yassin malam ni ye :)))


eheheh!!!belum trkait lagi dgn gambor kt atas tukan???

eheheh!!!
sapa satu kepal satu tekak ngan saya suka melantak minum rootbeer float ni banyak banyak banyak,,....
aduuuuhhhh nikmatnyaaaa!!
sejuk je lalu ikut tekak tukan???
suka yg homemade sbb ikut suka hati nak letak byk mana ice0cream..nk topup byk mana rootbeer..ala2 free flow gitu,ahaahkkkkssss!!!

tapi AWASSSSS!!!!
lepas minum ni kena minum byk byk byk plain water ye :))))



okayla,olllsss...
till we meet again,take care olllsss...

Yours Truly

7 comments:

wawa syaida said...

tak pernah try lagi dgn rootbeer...tapi nampak macam sedapppp

Nurzakiah Hanum said...

sedap

JaSSNaNi said...

wow.. dulu selalu beli A&W root beer ni.. lepas tu beli aiskrim vanila.. wat kat rumah makan puas2..

Khai♥Rin : anies said...

lama nyer tak minum root beer ni..kt sini byk cawangan a&w da ttp

:: Cik Viva :: said...

rootbeer float kah?

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.immi...

HUHU...cma tgh korek2 resepi utk sebulan punye menu ni..

root beer... dah lama cma tak minummmmm..letak eskem vanila dlm tu hmm layannn :)

dak-eiza said...

wow! mr wish???
keta barukah itew...
nak tumpang kikiki