background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, July 19, 2013

~:: ThE WhoLe FamILy is In The CLoud 9::~





assalamualaikum,ollss...

alhamdulillah...sudah pun 10 Ramadhan kita hari ni...semoga Jumaat yg mambawa 1000 rahmat buat kita semua...

sy sebetulnya tramat bz hari ni..inshaaAllah mlm ni akan berlangsungnya majlis berbuka puasa di our school...this is an annual event mcm yg last year pernah sy ceritakan kt iftar-sapura-aka-asia-pasific-

so skejap lagi all teachers will be very bz preparing semua bnda trmasukla skali lagi acara tahunan gotong royong buat bubur lambuk :))

apepun, tetap nk curi masa skit....nk share ngan u olllsss...kesyukuran yg tak trhingga tentang Que Faiz yg AKHIRNYA SUDAH MULA BERJALAN..walaupun umurnya sudah pun 2 TAHUN 6 BULAN..:))))


alhamdulillah...berkat doa & usaha yg tak pernah kenal jemu & putus asa..akhirnya doa kami dimakbulkan Allah :))

Que Faiz walaubagaimanapun anak yg bijak..berkali2 dia di bwk jumpa paed tp diyakinkan oleh paed yg dia takde symptoms of autistic or dyslexic..cuma a bit delayed :))

akhirnya ketabahan & kesungguhan kami mbuahkan hasil :))


tak byk yg dpt dikongsi pagi ni..klau u ollsss rajin...telitila gambor kt bwh ni..:)))











apepun,kesyukuran yg tak trhingga ke hadrat Allah...

till we meet again ye olllsss....take care :))

Yours Truly

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning

ummuaidan said...

alhamdulillah..baru tahu yg que faez rupanya belum leh berjln lagi ..kuasa Allah kan..

mama_ka0ri said...

selamat berbuka puasa nanti..

err..akak kawan ngan Rozimahatikah tu ke? satu sekolah?

Khai♥Rin : anies said...

Rahmat buat akk sekeluarga...
alhamdulillah...

Ira said...

alhamdulillah..
semoga que faez membesar dgn sihat & bijak.
berkat kesabaran & usaha.. Allah makbulkan dlm bulan ramadhan :)
ira tumpang gembira..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

alhamdulillah..syukur kehadrat allah..
cma terasa sebak bila tgk video Faiz berjalan sambil di support kakak eechaa..

seronok :)

dak-eiza said...

Syukur alhamdulillah
Berkat doa dan kesabaran
Yg penting yakin dengan setiap doa kita
Akk tumpang gembire