background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, July 28, 2013

~:: A CuTe SpoUt CuP FrOm DUtCh LaDY::~



assalamualaikum,ollsss....

just a quick one hari ni sbb jap lagi nk keluar fetching my BIL ..nk bwk dia g shopping :)))


ada any of ur child minum susu dutch lady ke???

just nak share ke excited an eechaa mlm tadi..we olllss went to buy their milk stock and dapat tau yg dutch lady is giving out free gifts :)


comelkan????


jom grab u olllssss.....kt rumah ni since we ollsss setiap bulan akan beli 8 pack utk stockup..ada lg 3 la extra cawan comel ni..ingat nk bg anak2 buahla nti,inshaaAllah:)


owwhhhh btw,...anak2 sy mmg serasi ngan dutch lady...tried anmum dlu tetiba sembelit..so okayla..bila switched to dutch lady..everything goes smoothly ,alhamdulillah :)

okayla ye olllsss...

till we meet again..take care...
selamat berpuasa & have a great weekend ahead :)


Yours Truly

2 comments:

dak-eiza said...

mmg comeiiiii
ingat nk tukar susu piya jugak lah
selama ni duk minum S26

wawa syaida said...

comel kan free gift tu...tengok iklan kat tv pun adik mia sarah siap menari-nari kan :) metsi budak2 suka :)