background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, July 13, 2013

~:: ReNunGaN RaMadHaN::~



assalamualaikum,ollllsssss....

semoga sihat2 & ceria2 semua hari ni:))


alhamdulillah...sy double ceria hari ni sbb mlm tadi mr papapapito mcm biasa dh tolong urutkan 1 badan terutamanya kt bhagian bahu yg lately ada rasa ngilu2 lenguh :)))
and kt ankle sy pun kdg2 rasa sakit...alhamdulillah dh byk kurangnya lps kena urut :)


oooppppsss dh melalut2 ke laut plak cerita saya...

pagi ni sambil sorting out baju raya utk di basuh and etc...ada sumthing yg saya rasa is very gud to ponder on....yg we olllssss tgk kt pic above tu ....

sesunggunya terlampau byk nikmat yg Allah limpahkan kepada kita semua di Malaysia nikan....

sangat bagus sbg peringatan utk kita semua terutama diri sendiri :))


okayla ye olllssss...
so titipkan the thought waktu kita berbuka puasa and bershopping utk raya nanti,inshaaAllah *kpd yg masih blm settle shopping*


okayla,till we meet again...take care olllsss...


Yours Truly

7 comments:

RedRose said...

I'm speechless. and did cry a little looking at da pic. punyelah sebok nak shopping itu ini for raya terlupa there are people who couldn't even break their fast properly. thx sis, for reminding me 'personally'.

Bbwana adienia said...

salam immiey..

selamat berpuasa ya..

Khai♥Rin : anies said...

kita di sini???

ummuaidan said...

rs tersentuh bila baca solan dr muslim somalia tuh..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.Immi..
dalam kita yg asyik rasa lapo sepanjang hari & dpt menikmati makanan yg sesedap mase berbuka tu,, bertapa bersyukurnya lah ..

semoga muslimin & muslimat diseluruh dunia dpt merasai kenikmatan barpuasa & berbuka..

dak-eiza said...

Tacingnya bace tu, mmg tak terbyg keadaan mereka tu kann
Syukur alhamdulillahhh atas apa yg kita ada kann

eyeyou said...

syukur alhamdulillah..kita dok kat mesia ne makanan melimpah ruah...dan ada yg meninggal bkn sbb xcukup mkn tp terlebey makan!!