background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, July 26, 2013

~:: MajLIs BerIfTar BerSaMa ImAM DaRi PaLesTin::~



assalamualaikum,ollsss...

macam yg sy ceritakan semalam..inila dia sedikit sedutan majlis berbuka, majlis sembahyang terawih & sembahyang hajat yg berlangsung di our school last week's Friday :)


kami jgk sebetulnya mnjalankan kutipan derma utk our fellow muslims in Gaza Palestin,alhamdulillah :)))

jom layankan gambor2 sekitar majlis :)

kt atas tu for sure gambor si Que Faiz yg sangat2 excited baru dpt kaki :)

jom layan gambor2 my colleagues & I plak :)













sama macam last year jgk menunya...ada roasted lamb bagai tapi tahun ni mmg tak sempat nk ambik gambor sangat..mr papapapito was all the time bersama jemaah di dewan solat..adik2 yg datang bersama saya pun asyik sibuk mengejar Que..apepun syukur alhamdulillah..majlis berjalan sangat lancar:)



okayla ye olllsss..we olllsss dh nak siap2 mengukur jalan Tar,ehehe!!

u olllss take care ye:)

Yours Truly

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Khai♥Rin : anies said...

Que faiz buat gangnam style ke tu? ;-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.imi..
alhamdulilla..
meriah..semoga mendapat keberkatan dlm setiap ibadah yg kita lakukan..


hihi..comel que.. pic ke2 tu dah mcm que tgh wat aksi gangnam je..

dak-eiza said...

Meriah makan, alhamdulillah
Penat kan ngejar dak que hihi
Baru nak melasak le tu