background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, July 12, 2013

~:: My 31st BirThday CeLeBratIon @ ThE FuLLhoUsE CaFe::~


assalamualaikum,olllsssss....


sengih memanjangla hari ni dh hari Jumaat = 3 Ramadhan,alhamdulillah...

hari ni belum lagi boleh plan nk berbuka kt luar sbb mr papapapito masih bkerja shift petang..
tapi dh boleh mula plan utk weekend kan?


u olllsss plak mcmna??

dlm duk cari2 idea tu teringat draft box ada gambor2 my 31st birthday celebration..ehehe!!celebrationla sgt...padahal keluar lunch ramai2 ngan all my siblings je...potong rainbow caramel cake idamanku tukan:))

okayla ollsss..let the pics do the talking ye :))





















 inila dia rainbow caramel cake :)
 
















okayla ye ollllsss...we actually had lunch kt the Fullhouse Cafe Sunway Piramid :))


okayla ye...till we meet again,take care ollllsss...

Yours Truly

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Happy B'day

wawa syaida said...

1st time tengok rainbow caramel cake...nampak macam sedap dan menarik...happy belated birthday :))

Khai♥Rin : anies said...

meriah nyerrrrr...kat mn nk dpt kn kek caramel tu ye kak?

mama_ka0ri said...

waahhh..di bulan puasa ni sume makanan nampak sedap...sedap la kek tu!!

anyway, happy belated birthday!!

Ratu Hatiku said...

Sedapnya tgk kek rainbow caremal tu

ummuaidan said...

happy 31st besday..mmg immiey adiklah..sy yg kakaknya..:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.immi..

huhu..mane dpt kek puding karamel rainbw tuuuuu?? nk jgk.. huhhu.. :)

cma suka deco kat dlm Full House ni.. serba putih bersih :)

dak-eiza said...

Wahhhh suke nengok deco fullhouse tu...
Sweeet sgtttt

eyeyou said...

mesti sedap karamel kek tu..