background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, July 23, 2013

~:: IfTaR At ThE ChIcKeN RiCe ShOp , OnE UtaMa::~



assalamualaikum,olllssss...

salam 14 Ramadhan..alhamdulillah..sudah sgt hampir dgn prtengahannya...andai mampu ditahan2..sungguh tak mau ia pergikan?

apepun hari ni nk kongsikan secara ringkas my activites on last Saturday...selesai sgla urusan dr pagi hingga ke 2 ptg...setelah mendapat report yg sgt memuaskan tentang keadaan anak2 di Lipis ( keadaan yg sgt cemerlang kekdahnya)
...

pic above pic Que Faiz yg seharian seronok main ngan remote controlled car brsama Tok Aboh..:))


our 2 lil fairies ni jgk sempat mewakilkan mama visited tailor yg buatkan our whole family nya baju raya..alhamdulillah...80% drpadanya dh pun selamat tiba ke tgn kami :)


dh lega ngan all gud news saya pun keluarlan ngan mr papapapito...

ke 1 utama utk beriftar :))



punyala asyik masuk dr 1 kedai ke 1 kedai..we ended up berbuka kt depan cashier,ahahah!! padan muka sendirilakan..nasib baik ada bekal kurma and buah tiin kt dlm our small zen square tupperware yg comelll tu :P



owhhh...nk jgk selit gambor both of us :P



yg ni gambor pengguna yg x brpa bijak baru trhegeh2 nk register utk Gap Membership...:))


pusing2 punya pusing utk pilih tempat berbuka..we decided to have it kt the chicken rice shop..konon2 nk try ayam percik klate tu....

 tapiiiiiiikkaaannnnn.....saya rasa yg my MIL sy masak lagi sedap tau,olllsssss...ahahah!!


sblum balik sempat tapau my feberet..the Takoyaki:))


mr papapapito plak dh tgh mlm pun rajin nk buatkan ccolek kerang as our moreh...perggghhh!!mmg terbaeekkk,ehheheh!!


okayla ye .ollssss...

nanti sy sharekan ape yg menarik spnjang training yg sy hadiri tu ye:)

till we meet again..take care ollllsss..

Yours Truly

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

wawa syaida said...

rasanya dalam 3 kali kot makan kat chicken rice shop ni...rasa boleh tahan tapi tak lah sedap sangat...suka nasik ayam penyet lagi...suka tang sambal ayam tu....pedas menyengat

Khai♥Rin : anies said...

amboiii gigih bershopiing ye kak ;-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

tu dia... shopping sampai lupe nk berbuke ye.. hihi.. alhamdulillah...

dah lame x ke CRS ..

dak-eiza said...

Hamboi..sakan soping yek
Smpi lupe berbuka hihi
Kami x soping ape pon lagi ni
Crs mmg feberet kami gak