background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, July 11, 2013

~:: EEchAa's PraYerS : DuiT RaYa PINK::~



assalamualaikum,ollllsss....

ape khabar hari ni?semoga semakin bersemangat meneruskan ibadah di bulan ramadhan yg mulia..alhamdulillah walaupun cuma di rumah...dapat juga tunaikan terawih ngan 
my sister...mengalah bagi peluang utk adik2 lelaki ke nearby masjid ...jadi kami di rumah saje..sambil melayan bergumpal ngan our 2 lil fairies....



alhamdulillah sngat2 Allah sentiasa mendengar keluh resah saya...dh dua hari kekdahnya ISnin & selasa lepas sampai rumah dh pukul 8 mlm..gara2 waktu tuition teranjak sedikit sehingga jam 7..and mr papapapito pulak kebetulan kerja shift petang-malam minggu ni.so lepas tuition barula sy dapat fetch anak2 :(..nasib baikla balik rumah tak payah masak sbb mmg mr papapapito dh siapkan makanan.


syukur sbb mulai ptg semalam my brother habis keje pukul 3.30..jadi mr papapapito 'bertukar shift ' ngan dia tengokkan anak2..tak payahla they olllsss ke nursery..jadi habis tuition terus sy boleh balik.juadah berbuka pun dh mr papapapito siapkan,alhamdulillah sgt2 :))


pic above gambor eechaa yg beria2 berdoa lepas solat maghrib mlm td

Agaknya apela yg didoakn ‪#‎anakanda‬ ‪#‎eechaa‬ yg 

pasti lepas ‪#‎berbuka‬ tadi dia dh tanya "mama,dh 

buka ye?dh nk raya ye?nanti raya kakak nk duit raya 

#‎PINK‬ ye:)!"....kuangkuangkuang:D


apepun, utk penduduk klang valley rasanya dugaan paling berat di bulan Ramadhan bukanla lapar & dahaga tapi adalah traffic jammedkan??hukhukhuk!!!!
tak mengapala....sambil2 redah jammed tu pasangla mp3 ke cd ke yg ada bacaan2 Al-Quran..sejuk sikit hati :)))jom sama2 kita nanti ye :)



okayla,olllsss....

hari ni ada meeting penting ngan my besties on our thesis...oopppsss!!byk lagi yg belum sempat nk cerita ngan u ollsss...tentang cerita further studies sy tu..inshaaAllah nanti ada kelapangan saya kongsikan ye :))
apepun,mohon doa dari kalian semua moga2 lebih byk Allah turunkn rahmat pada umat Islam seluruhnya,amin :))



till we meet again,
take care ollsss...

Yours Truly

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jadual yang padat nie
moning sis

mama aryan said...

salam...

selamat berpuasa ye..
oh rajinnya eecha solat,nak duit raya pink? ehehe...comey jek dia.

insha Allah..moga Allah turunkan rahmatNya buat umat islam seluruh dunia ni..amin

wawa syaida said...

hihi comelnye nak duit raya pink :)
belajar baik2 :)

mama_ka0ri said...

hihi...comei je pakai telekung..

pandai mintak plak tu duit raya pink..haha..

Khai♥Rin : anies said...

aecah nk duit raya pink ya? nnt mai umah aunty...bkn takat pink itam coklat putih semua ada heheheeh

Ira said...

comelnya echa solat.. :)

semoga bnyk dpt duit raya ye echaa.. hehe..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.immi..

so sweet eechaa..mesti sejukk je perut mama mengandungkan dia..
alhamdulillah..

hihi..duit raya kaler pink?? :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam K.immi..

so sweet eechaa..mesti sejukk je perut mama mengandungkan dia..
alhamdulillah..

hihi..duit raya kaler pink?? :)

dak-eiza said...

Ade duit pink tu eechah?? Hihi
Wahh bizi nye dia..nk smbg blaja lg..uiii akak x daya dh nk blajau

eyeyou said...

ada duit kaler pink? or sampul pink? hihi