background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Monday, July 22, 2013

~:: IfTaR @ SeraI ReStaUraNT , tHe PaRadIgM MaLL::~


assalamualaikum,olllsss...

salam 13 Ramadhan...aduuuhhhh...sungguh pantas masa berlalu :((

apepun,tetap brsyukur sbb masih di berikan kesempatan menikmati Ramadhan yg dh pun masuk ke fasa keduakn?:)


owhhhh..kt atas tu mcm biasala gambor pengantin lama yg tak habis2 kejenya asyik brdating hari2 mentang2 anak2 takde di sisikan,ngeheheh!!

peluang digunakan sepenuhnya utk keluar ke any malls utk completekan beli sedikit ole2 utk my inlaws..dh jadi tradisi buat my husband & I...walaupun tak mahal tapi yg penting dapat sama2 beraya...dr sbelum kahwin pun sy mmg dh trbiasa mcm ni..even zaman we ollss masih belajar kt UM dulu :))

alhamdulillah..berkat rezeki yg Allah bg...

dh alang2 keluar..kt rumah pun xde sape2 so we olllsss ber iftar kt luar jela :)

gara2 teringin nak mkn pavlova..we decided to have our break fast kt the Serai Restaurant kt Paradigm Mall:)


jom layankan pics skit..in case akak2 kt gormen sector dh dpt gaji nk berbuka kt luar..bolehla cuba..we olllsss di private sector lambat lagi dpt gajinya,ehehe!!


pilihan mr papapapito : the Serai Platter
pilihan myself : Sang Har Yin Yong ( ala2 kueyteow kungfu gitu)


pilihan dessertnya...of course my choice was the Pavlova :)))




i chose Banana Blitz as for my drink :)



inila dia hasil tangkapan utk adik2 ipar :)


sekejap je dpt settledkan semua ...mmgla keluar tanpa our 2 lil fairies dptla mama ngan papa shopping dgn cepat & tepat...tp sungguhla tak ceria rasa di hati..tnpa celoteh bertih anak2 ;(((


alhamdulillah..kami dh pun kembali brsama lewat mlm tadi :)))))


okay la ye ollllssss....

byk keje nk disettlekan hri ni..esok sy akan ke training kt UNITAR...

till we meet again, u olllsss take care ye:)


Yours Truly


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

layaaaaaaaan

Khai♥Rin : anies said...

pavlova stail baru ke tu?

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam K.Immi..

wah...sooo jeles tgk uols dating br2an.. hihi.. :)
u loved pavlova so much ye..
ehehe..cma tak reti mkn pavlova coz it was toooooo sweet..cannot tahan..

wawa syaida said...

banyaknye shopping baju anak-anak....sedap tak pavlova tu...nampak macam best :)

dak-eiza said...

Cutenye posing mr papapapito dia tu hihi
Mmg laju soping kalau berdua je kan
Akk susah sikit, nk soping mmg le kena hangkut sume