background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Tuesday, November 6, 2012

~:: AL-IkHsAn JumBO CLeArAnCe SaLe 2012::~



assalamualaikum,olllssssss....
ape khabar hari ni?
harap2 sihat2 & ceria2 semua,ye :)
saya rindu betul nak blogwalk ,jenguk rumah kawan2 smua..ape lagi nak cerita ape aktiviti saya hari ni,eheheeh!!!

tapi still sangat exhausted ni..so pendingla dulu nmpak gayanya...
ptang ni cuma dapat edit & update draft yg ada ,uhuhuhu!!!

ini cerita last weekend,pagi2 Ahad mmg seronokla sangat dapat berjimba - jimbi ngan anak2 ngan mr papapapito :D
pagi2 pegi Pasar Karat ...beli2 belah ape yg patut..sambung plak ke Al-Ikhsan Jumbo Sale...
pergghhhhh!!!!crowdednya mmg tak hengat,okay!
cerrr u ollllssss tgk gambor kt bwh,....

ini  masa queue kt entrance,uhuhuh!!!


tu diaa keadaan kt dalam stadium tu,ye ~!!!


mmg berpeluhla kt dalam tu nak mncari brg2...mujurla dorang dh susun ikut saiz..jadi we only hunted for our own sizes...agak frustrated pulak sbb utk kids tak banyak choice...ended up tak beli ape2 pun untuk anak2...;(

tapi utk we olllsss yg tua2 ni plak excited lebih...
cer tgk my sis kt dlm gambor ni...
punyala rambang mata...puzzled sngguh nk finalized pilihan,eheheh!!!



 akhirnya..dh basah baju brpeluh2...inila dia hasilnya...nasib baik queue kt cashier takla panjang mane sbb mmg banyak counter yg dibukak:)
 ahahah!!hasil  tangkapannya sampai 2 huge bags :)
memang puas hati sangat...discount habis2an..mmg worth sangat2...setiap sepasang dlm range hrga rm80-200 je, brgantung pada jenis :)


dapat plak free gift  :)


okayla,olllsss...
till we meet again,take care ya :)




6 comments:

TeacherAzimah said...

Bestnya! Bila last day jumbo sale ni?

rieda_ffya said...

wah..sakan memborong ye/...kat sini xde wat plak..

Ira said...

wah... kemain lg shopping. bkn selalukan ada sale2 gini.. hehe..
tp ira xleh g tmpt crowded gitu, mesti pening kepala tgk org ramai.

aizu's life said...

sronoknya!!! frust sgt kite x pat g sale tu.. huhu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

huhu..ramainye...cma penah bersesak2 mcm ni time pureen sale..berpeluh ketiak woo...

tp puas hati sbb rege mmg btl2 mad :)

IntaNBerliaN said...

wah ramainya org.. best ni.... siap dpt gift :-)