background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, November 29, 2012

~:: FrIdGE MagNeTS FoR ToP CoMmeNtoRS ::~


assalamualaikum,ollllsssss.....

hari ni ada baaanyaaaakkk sungguh agenda dh trsusun :)
sbelum mulakan semuanya..nak tunaikan dulu hasrat yg dh berhari2 tertangguh ni..

kepada top commentors di 2LILFAIRIES....
besar rasanya hati sbg pghargaan persahabatan di alam maya yg baru berputik ni...
sbg tanda perkenalanla mungkin kot...
sukacita diharapkan dapatla kalian memilih salah satu daripada FM kt atas tu...
ada 2 jenis,yg paling atas dari CH and bawah dari PD... u olllsss boleh pilih mana satu yg u olllsss suka..nanti emailkan pd saya ur address ye..saya akan postkan ke address u olllsss...
pilihan nya first come first serve basis,ye :)


terima kasih banyak2 sbb tak pernah jemu jenguk & baca & comment my entries...
semoga ukhwah yg trjalin ni bakal kekal & utuh sampai bila2,amiiinnnn :)


dearie :


please find ur time untuk email ur address n details ke email saya 
miesz82@yahoo.com ye.. :)

kepada kengkawan yg baru mula jenguk & comment2 kt entries saya..in shaa Allah..akan ada next round utk u olllsss jgk :)
teruskan sudi membaca celoteh merapu saya dari sehari ke sehari :))

12 comments:

aizu's life said...

Bestnye dpt fridge magnet.. cantik2 lak tu.. bertuah spe yg tpilih :)

Anum said...

YAHOOO SUKA2

ummuaidan said...

wah bestnya dapat fridge magnet..sangat suka & berbesar hati..:) ..namun saya jauh diluar negara..mungkin berikan kepada top commentors yg berikutnya yer..:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

yeayyy dapat,heheheh thanx kak, xsgke tsenarai gak name,hihihih saye dah pm detail =))

Rai Ourkizuna said...

hoyehh..nama kita ada la..waa...suka sukaa..nanti saya email detail ya... macihhh!!

mama aryan said...

wah bestnyer dapat FM..tp akak x dapat la pulak..hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

alhai..x sangka tersenarai.. mekasih kak.. hihih.. cma dah email details :)

IntaNBerliaN said...

eh nama saya adalah.. hihii terima kasih tau

Ira said...

tahniah kepada semua yg dpt hadiah.. :)

Cho Zila said...

alamak bestnyr.. jarang akak dapat tau.. nanti akak emailkan..

Mimie said...

tahniah utk mereka...dpt fm lg

TeacherAzimah said...

wahhhhhh camne leh lmbt perasan ni hahaha...tq sgt! kita nak fm pd sbb mmg takde lg fm pd ;-) ok kita email skang jgk :P