background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, November 1, 2012

~::APSS 7 a-siDe FooTbaLL FieSta::~

 assalamualaikum,olllssss...
hari ni actually dh hari ke-2 & last day utk this fiesta...mmg meriah sungguh..bumi APSS dibnjiri footballers cilik from 22 schools dari Petaling Jaya :)

tghari tadi sempatla saya jenguk ke school field jap...kebetulan at that time ada friendly match between  APSS male teachers ngan teachers from other schools..mmg fun duk layan game diorang :)
so dlm entry ni saya selitkan skit a few pics yg smpat sy snapped td..mujurnya cuaca mendung je..and waktu hujan turun selebat2nya tadi..everything was over..and the champion of this year is the football club of SEK KEBANGSAAN SEK 7, KOTA DAMANSARA ..congratulationnnnssssss!!!




hrmmmm...waktu sy keluar dari school tadi heading to tropicana golf traffic was very congested...brjangkit2 plak ke nearby areas..moga2 time sy habis tuition nanti,it already gets smoother...niat di hati nak masak special sikit mlm ni,ehehehhe!!

sajela nak raikan 1st day mr papapapito mula kerja kt tmpat baru :)
malam tadi mmg sy tak sempat masak pun coz mr papapapito was on leave lagikn..sampai2 je rumah dinner was ready..berlaukkn daging goreng & sup daging..mmg daging,daging & daging la kan slagi tak habis lagi stok daging kt rumah ni,ehehehe!!!



malam tadi takde buat aktiviti ape sangat..tambah plak hujan lebat kt Subang ...melayan anak2 jela..diorang pn tgh excited lagi main ngan their new toys :)



Que ngan mr papapapito  sibuk trying out our 2 lil fairies's 1st remote control car :)
EEchaa's cooking stove :)


okayla,ollllssss....

till my fingers meet the keyboard again..akan saya sambung membebel lagi :)
till then,take care :)

1 comment:

nik ros said...

hujan2 ni baik duk umah jea kan.