background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Saturday, November 24, 2012

~:: LoNeLy aNd LoST @ AViLLiON AdMiRaL CoVe::~







assalamualaikum,olllssss...
mesti dh tido semuakn?
saya tak dapat tido ..sobsobsob..rindunyaaaaaa pada my lallllinggssss...
macam separuh mati je ni...:(
btw,sjak petang tadi saya n all my colleagues dah mula berkampung kt Port Dickson ni...

biliknya memang cantik & sangat2 spacious u olllssss...
makan sedap..activities pun sangat2 fun,...
tapi hati saya takde kat cni...huwaaaa!!! 

gambor2 kt dalam entry ni semua gambor kt bilik yg saya duduk ni..
dahla sorang2 je duduk sebesar2 bilik ni...~
bathroom pun sangat bersih and besar jgk :)


tolonggggg.....macamna nak tidor ni...tulunnnnnn :)



dah mati kutu ni....nak g jalan bilik kengkawan la..sembang2 sampai pagi ... :)

1 comment: