background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, November 11, 2012

~:: KaiLAn SOtONG ::~



assalamualaikum,olllsss...
ingat tak sy pernah cerita pasal our school excursion kt dalam entry soapz-factory ni?
al-kisahnya..utk every school excursion ..diff level would go to diff places so utk primary 5 (sy assistant class teacher utk one of Primary 5 classes.next year dh kena 'lamar' tuk class teacher plak,no more assistant,ye,uhuhu!!apakan daya..msa kt BSI dlu 5thn without fail sy every year pn class teacher..so no more leisure2la,huwaaaa!!!)...okayla..by the way..my bestie's class ( Primary 3) they ollsss went to a vegetable farm...so..guess whattt?????dapat bwk balik sayer kailan berkoyan2,ahahahah!!!!

nak dijadikan cerita..balik je rumah petang tu semangatla brkobar2 nak goreng kailan ikan masinkn :)
tup!tup!trlupa yg hari sbelum tu klau tak silap mr papapapito masakkn we ollsss gulai telur & ikan masin..dh habisla stok ikan tnggiri masin kt dlm fridge we ollsss... maka brkuburla harapan nak makan kailan goreng...nasib baikla ada sotong..adala jgk sumthing to back upkn,ngeheeheh!!!
still sedan,..cuma kenala bubuh gram lebih skit utk effect ikan masin tu,ahahahah!!!

so hasilnya kt dalam above pic tadi tu :)
 
tengokla mmg freshkn?inila dia segar dari ladang,ngeheheh!!!




okayla,ollsss...nak sambung tolong my lallingsss memulun mencuci karpet kt bwh sana..mmg syok coz kt Lipis ni punyala panas..klau hujan pn dh nak dekat2 malam nanti :)
till we meet again,ya..
take care..
salam cuti2 malaysia:)

2 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

wah..sedapnye..
untung ade huuby yg rajin ke dapur.. hihih..

selamat bercuci karpet..kat pj ni ujang je manjang.. huhu.. ujan rahmat :)

QasehnyaRania said...

wah sedapnya kailan tu..selalu masak ikan tenggiri masin..
sotong kureng sikit..

cmna nak follow tak da button pon..huhu

salam kenal ;D