background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, November 15, 2012

~:: BoBoiBoY ChaRacterS & DuRIaN FriTtErs ::~


assalamualaikum,ollssss...
subuh2 dah hapdate ,kehkehkeh!!!
nak cepat ni..malam tadi dh draftkn sikit...
just nak share gelagat our 2 lil fairies..belum pun smnggu mama cuti,dh macam2 pesen dorang tnjuk,..kelakar pn ada...tragis pn  ada ,ahahah!!!

haaa..!!cer tengok si Yaya & si Petir ni (kot),ahahahah!!!
inila feberet characters bebudak 2 org ni buat masa skrang..pantang nyinggah ke Petronas Station mesti nak tnjuk2 especially Que :)
tertunaila sudah hasrat masing2..ape2pun mmg kena beli satu sorang kalau tak end up ngan semua orang akan meroyan,ahahah!!!dah mcm beranak twinsssss pak I rasa,eheheh!!!
 si Que ni kuat menyakat tau u olllssss..suka sangat bila main toys..ambik kakak punya and buat muka toya mcm tak bersalah,hampehhh!!!ahahah!!!



owh..ini few days ago,ye..di korek ya handbag mama trump my blusher..ape lagi..dh taram2 sender kt her cheek...terus,mama!ambik gambor kakak!!!layaaaaannnnnnnn ...:P



ini plak gaya tragis...makan keropok smpai trcongok atas meja..luak saham anak dara mama,ahahahah!!!

owh..nak menyelit on our supper malam tadi..at first, saya planned nak prepare minum petang tapi massing semua smpai rumah dh dekat sgt ngan dinner time so we had these for supper jela :)

keropok import Terengganu mari :)

 Nanas potong sama sambal kicap,perggghhh!!!pedasssss!!!


the Durian fritter atau cekodok durian yg dh tinggal sparuh,ehehheh!!!

okayla,olllsss...
nanti kita sambung lagi,ye...
off to sum where..jeng2!!!* poyo,budget nak g overseas,uhuhuh!!*





3 comments:

TeacherAzimah said...

wahhh dah start cuti2 yer... ke mana tu?

nenot said...

beznye sicomel dpt mainan boboiboy )

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Comel dak dorg ni la.. hihih
sedap tgk nenas ngan kicap tu...sllrrrpp ")