background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Sunday, November 18, 2012

~:: MaGgiE KetAm @ CaFe AbG JoE, KuALa LiPiS ::~



assalamualaikum,olllsss...
just a quick sharing on cerita last weekend ...we olllsss balik ke Lipis kejap.. balik Lipis tak lama coz Umi ngan Aboh nak hantar Tok & Tokki balik kmpung plak:) 

happy & excitednya our 2 lil fairies on our way to Lipis:)


petang2 hari sampai2 je mr papapapito melayan bebudak ni..

 sebelah malamnya we olllsss keluar supper ngan Umi n Aboh .
pegi pekan Lipis jela, cafe Abg Joe, tempat feberet Aboh :)

mmg agak menarikla untuk lepak2..deconya simple tp kedainya agak spacious :)

yg menariknya kt cni ada collection miniature of  helicopter & chopper :)



layankan imej entiti kt atas tu,ye..eeheheheh!!!

yg syoknya kt cni ada maggie ketam yg disebut2 tukn..bolehla we olllss tried malam tu :)



 kt atas tu nasi goreng USA, bawah ni air matahari namanya..jus campuran buah2an :)


 inila dia maggie ketam tu :)
rasa dia biasa2  aje..maggie kari biasa tapi ditambah seekor ketam :)
  inila dia koleksi remote control heli :)

esoknya we had beaf steak air tang an Aboh for brunch :)
gerak balik KL lepas maghrib,lepas pekena pulut durian prepared by Umi :)

above tu gambor we ollsss yg sesampai je KL menyinggah lagi ke Nawas kt Glenmarie gara2 mr papapapito nak layan game Arsenal vs Liverpool malam tu...
ape lagi,..saya pn grabbed la peluang nak try roti tampal,eheheh!!!jakunkn,ahahha!!!

 owh..bab2 bola ni Que memang sekepala ngan papa..tgk tu dia sibuk pointing ke TV yg tgh tayang the game :)
Eechaa plak dh tak peduli kiri kanan once dh dapat drumstick kegemaran :)

okayla,ollsss...
nak rehat2 readykan diri for 1 week training start esok ni,eheheh!!

till we meet again,take care :)

footnote : suka cita sy maklumkan, kepada kengkawan yg consistently dtg jenguk entry sy mngkin trperasan yg sy ni asyik crita pasal mkn jekn,ahahah!!! the truth is sy ngan mr papapapito mmg suka makan n klau keluar makan we ollsss suka ramai2 & meriah2..sebab tu we ollsss  mmg suka  & mmg everytime keluar akan blnja adik2 n family makan2 as a reward for ourselves and of course for them sbb tak pernah brkira menolong we ollsss in house chores and most importantly dlm melayan our beloved sweethearts :)
tak salahkan utk kita saling mnghargai :)

5 comments:

rieda_ffya said...

megi ketam sedap....

ummuaidan said...

nampak sedap2 & menarik yer makanan kat cafe tuh..:)

ummuaidan said...

nampak sedap2 & menarik yer makanan kat cafe tuh..:)

ummuaidan said...

nampak sedap2 & menarik yer makanan kat cafe tuh..:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

mmg cma teruja tgk makanan tu kak.. ahha.. oh ketammm :)