background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, November 23, 2012

~:: NeWLy OpeNeD UNIQLO @ SuNwaY PiRaMiD ::~


 assalamualaikum,olllsss...
another cerita basi to be shared :)
last week's Saturday...mr papapapito ajak we ollssss jalan2 window shopping kt Sunway Piramid.
we ollsss on kan ajela..
sesampai je sana mmg langkah kanan for mr papapapito coz we  found out that ada newly opened UNIQLO outlet...excitedla dia...his feberet outlet tu :)lagi2 plak they ollsss tgh buat introductory sale..gile penuh manusia dlm tu..still mr papapapito sanggup queue,ahahah!!!
gambor kt atas tu tula the crowd and msa tu mr papapapito tgh queue nak masuk membedal,ahahah!!!



ni gambor memula sampai :)

 dah settle beli2 & belah kt UNIQLO..mr papapapito sambung lagi ke ADIDAS boutique :)
we ollsss pun got our adrenaline shot up msa masuk ADIDAS boutique..seems that they have just launched new collection,ahahah!!kopakla!
 Que dh apat buah anggur..no way!!takde lagi pandang kiri kanan,ye :)

 dah habis beli & belah garments..we olllsss headed ke JUsco Food Court :)

nasi goreng pattaya for our 2 lil fairies :)






mee hoon tomyam yg byk gila mee hoon nya as if sebungkus mee hoon tu dlm tu :)
and yg paling sedan that day we tried the Fresh Pumpkin Noodle In Curry :)
sedap sangat2..Japanese food tu :)




 then Eechaa for surela ngan her feberet ABC special :)

dah kenyang n penat jalan2...
otw to parking lot bebudak 2 org dh dh fell asleep mcm tu,je...ehhhheeheheh!!SO SWEEEETTTT... :)

okayla,olllssss..till we meet again :)

5 comments:

Anum said...

syok jalan2

pinky said...

dah lama xmakan bihun tomyam...=P

Mrs Lurve said...

Abc speacial tue nmpk sedapnya!!!

Cho Zila said...

UNIQLO ... tak biasa tapi macam pernah tengok..
dah lama tak ke sunway padahal dekatjer...
food court diapun tak pernah cuba.. alahai... kena cubani nampak menarik..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

huihhh... shopping sakan..
hihi..baiknye 2 lil fairies ni... x byk ragam..
senang mama & papanye nk dating & shopping.. :p
the foods!! nyum3..