background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Thursday, November 8, 2012

~:: ScHooL ExCUrSiON : ThE SoaPz FaCtoRy::~



assalamualaikum,olllssss...
okayla hari ni tak banyak benda yg perlu dikejar..hari ni is ia report card day..so,sambil2 menunggu parents datang jumpa we ollsss...menunggu jela sambil2 tu bolehla blogwalkkn...
okayla,hari ni nak share cerita Selasa lepas, we olllsss went to The Soapz Factory kt Cheras.

jom,let the pics do the talking :)
kt atas tu gambor my partner & I..1st thing of coursela mnggedik ambik gambor dulu,ahahah!!! 

briefing session dlu,...trnganga semua nak dengar betul2..mcmna nak buat handmade soap nanti :)

time Q&A session,Pn Imi pun trgedik2 nak try jawab, skali betul plak jwpnnya,ahahah!!
dapatla hadiah love shaped sabun ni seketul :)

mmg comel2 sabun kt cni u ollllsss...dhla semuanya guna natural materials je :)


okay,jom buat sabun sendiri :)


cikgu - cikgi pun pakat buat sabun :)

these are the materials yg digunakan untuk buat handmade sabun ni :)









jom cuci mata tengok sabun2 yg comellllll2 ni !



inila dia sabun yg saya buat sendiri :)



dah settled buat sabun,we olllssss had lunch jap kt KFC Kuchai Lama :) 

next station - TUDM Museum :)

my beloved students & I


okayla,olllssss...

ini saje kisah hari Selasa lepas..
till we meet again
take care ollllssss :)

8 comments:

Anum said...

hapynya

Aishah Jahirah said...

mcm2 bentuk sabun ada...comel le...

Ira said...

Bestnye jenjalan.. Comel2 sabun tu. Boleh la buat sendiri lps ni.. hehehe..

aizu's life said...

wah, sronoknya.. cikgu pun syok.. hihi.. buleh la suggest tmpt ni kat PUSPANITA opis.. hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

wah..wah..wah... sabun ke cekelat ni??? comel btul..
hihi...seronoknye :)

Anonymous said...

Hello, і read yοur blog occasionallу and і own a
similar one and i waѕ just ωondering if
you get a lot οf ѕρam fеedbаck?
If sο how do уou reduсe it, anу рlugin
or аnуthing yοu can ѕuggeѕt?
I get so much lаtеly it's driving me insane so any support is very much appreciated.

Feel free to visit my page - Payday Loans Online
Also see my web site > Payday Loans Online

Anonymous said...

lorazepam no prescription ativan water soluble - buy ativan

Anonymous said...

This is because; the for you, quick even who designed to payday and through to lead to have few
restrictions. However, individuals should not put themselves in to with
the with paid, or if not good enough, for whatever reason?
Note that every state has involved revealing the purpose to the money-lender.


Feel free to visit my web blog :: Online Payday Loan