background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, November 16, 2012

~:: PiCniC @ huTLisTa @ Sg Tua ::~



assalamualaikum,ollllsss...ingat tak pagi2 semalam sy konon2 nak ke sumwhere subuh2 dh kalut tukn?ahahah!!ke mana? ke dapur je,kehkehkeh!!!
nyiapkan bekalan utk berpicnic nak pegi mandi manda ke Ulu Yam @ Sg Tua !!!!!eheheheh!!!
we actually went ke Picnic Site of Hutlista,Sg Tua :)
kan ke petang hujan so pegi lah pagi2,ye x?but still pagi tak pagi jgk pun,almaklumla ngan kanak2 ribena nikn..

otw heading to Ulu Yam..hujan plak...aikkk!!!???dan2 tu nak bertukar pattern ,uhuhuh!!cuak jgk mula2nya tp mr papapapito dgn +ve nya cakap..it's okay..nanti smpai sna if it is still raining than we move to Plan B :)...punyala langit KL ni mmg unpredictable..ngam2 smpai area Selayang..langit cerah sngguh :) alhamdulillah...trcapai jgkla hajatkan :)

jom layanka our pics kt sna..had so much fun..dh lama rasanya tak ke sana since dlm last entry hjunior-campori-2011-kem-nur-laman.....

 anyah & alang :)
 isi perut jap :)
antara santapan utama hari tu :) mee goreng & chicken meatloaf& cheese sandwich :)

air nya subhanallah SEEEEJJJUUUUUUKKKKK!!!!
tapi budak2 2org ni punyala seron ok..langsung tak nangis wpun sejuk mcm air kt antartik,gitu,ehehehe!!!
 sesi pujuk-memujuk,ahahahha!!!
 akhirnya Eechaa brjaya pujuk mr papapapito segera terjun ke sungai,ngeheheh!!!

 ehehehehhe!!amacam???SAMA TAK????
 my beloveddddssssss :)
Que kena rendam,ehehehe!!!


okayla,olllsss...
nanti nak sambung cerita ape plak yg we ollss buat sbelah petangnya,eheheh!!!
skrang nak rush ke Sinar Farhana then ke post office...macam nil a sy..wpun tgh brcuti p[njang..takde istilah duk diam2,eheehehh!!!

till then,take care,ye :)

4 comments:

Kakcik Nur said...

Sekarang kakcik agak kerap lalu ikut jalan itu untuk ke Batang Kali tapi tak pernah singgah. :)

Ratu Hatiku said...

Bestnya...dah lama x kesana... suka mandi air terjun dr laut :D

Cho Zila said...

syioknyer mandi air terjun... kalauler dapat ... tuler dah rancang nak mandi air terjun tak dapat gak lagini...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

seronoknye....

sib bek cuaca ok..ingt nk pegi..tp takut ujan.. huhuhu..

sama la muka akak :)