background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Friday, November 30, 2012

~:: ZaRa KidS DreSS FoR HeR :;~


assalamualaikum,ollssss...

mak2 yg ada anak pompuan mcm saya mesti punya prasaan n habit ala2 sayakn...
klau ke mana2 tak sah tak belikan baju utk dia..kt mane2 pun ada je yg eye catchingkn...
ape lagi klau shopping onlinekn?
honestly,sy mmg lebih byk spend utk anak2 daripada diri sendiri...kalau dh everytime keluar mesti belikn sumthing utk Eechaa..Que jgk akan dapat..barula fair n square,ye dak??
maka dengan itu..expenses semua pn dh doubled up,eheheh!!! ini bru 2kn..apelagi klau lebih nanti ....

alhamdulillah..adik2 aka aunties & uncles, grandparents  of 2 lil fairies jgk banyak hadiahkan they ollsss baju :)..

yg latest ni pun Mokciknya yg hadiahkan...
mr papapapito brought home coz smalam dia ada operasi kt Putrajaya :)
nampak je dek Eechaa terus nak try n tak mo bukak2 dah..puas berposing,ahahah!!
itula gelagat Eechaa mlm tadi,..tapi dress tu mmg lovely, kena plak pattern polka dotssss nya in Eechaa's feberet colours..pink & purple :)

terima kasih Mokcik :) Kakak suka sangat.. :D
moga Allah lipat gandakn lagi rezeki Mokcik sekeluarga :)

10 comments:

faraherda.razalan said...

Haih! Sape yg tak teringin nak baby girl kan sbb soping baju girl lagi feel. Hahahahah!

Ratu Hatiku said...

Comel... Suka tengok ank pempuan pakai dress.. (^_^)

Anum said...

comelnya dia

♥ Cmª shIemª ♥ said...

cantiknye..sesuai sgt! polka dot giteww :)

ummuaidan said...

salam mama QAs..
cantik baju Echaa tuh..comel jer pokodot..mmg semua ibubapa gitu kan..sanggup berhabis utk anak2 mrk wpun mrk pakai baju buruk je..

Ira said...

tetiba terasa nk shopping baju aimy.. hehehe..

Cho Zila said...

akakapun suka gaun gitu2 tapi anak2 tak berapa.. so selalu beli t-shirtjerler... selamat....

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

comelnye polka dot gitu =)

TeacherAzimah said...

baju girl klu kat FO bandung mmg best2. murah plak tu. zara kids ni mmg byk...emmm kalaulah kita ada baby girl..hehehe

nik ros said...

biasa la yea. bila dah jadi mak.shopping brg anak2 tu yang diutamakan :)