background

~:: JoM SaMa2 KiTa ::~

~Jom KLiK Cni ~

Wednesday, November 14, 2012

~:: DeePavALi @ KLCC ::~




assalamualaikum,olllssss...
ape khabar semua hari ni?
cuti Deepavali semalam buat ape?mesti ramai yg bercuti & balik kgkn?for surela sebab smalam we olllsss ke KLCC punyala lengang..jalan pn lengang..syok je,eheheh!!!
we ollsss belum ke luar KL lagi except for last weekend  balik LIpis map...almaklumla..mr papapapito kn baru mula keje baru..so,belum bersedia nak ambik cuti,eheheh!!!poyo je ,kihkihkih!!

so smalam pagi2 lagi we ollsss went to KLCC..menunaikan has rat Eechaa yg dh brkali2 trbantut due to weather skrang nikn asyik hujan..that's why pepagi dh smpai KLCC,sbb noon onwards mmg akan hjankn lately ni ...
ksian Eechaa duk sebut2 manjang..mr papapapito ajak pg Desa Waterpark pn reject :P)tnjuk dia gambor kt sna still she said no and insisted to go to KLCC ).mr papapapito yg dissapointed lebih,ahaha!!!

ape2la jnji our 2 lil fairies have funkan :)

jom layan gambor2nya :)





we ollsss had a very simple brekfes sambil layan bebudak2 ni berendam :)

ini dia,nasi lembut + sambal belacan + ikan kembung kukus ,semua wrap mcm bunjut dalam salad, NYUM!NYUM!


berselera my other half bersarapan :)

panas terik jgk cuaca pagi tu :)


 priorly in the house,me kalut2 buatkan popia durian,eheheehh!!!

gara2 brkoyan2 durian di bwk balik dr Lipis hari tu...mmg tak trlarat nak habiskan,eheheeh!!!




ready,Off we go to KLCC! :)


dah puas bebudak ni mandi manda,..
masuk KLCC jap..mr papapapito bg surprise belikan me sunglasses,eheeheh!!!

layankan gelagat Que yg kehairanan ,ahahah!!!





tengok tu,dia nampak his own mirror image pn dia boleh hye2 senyum2!!!

then,we had lunch kt Kg Baru upon my sis's request :)
since dia dh lama tak makan kt sna ktanya..we ollsss tunaikn hajat dia plak :)


okayla,olllssss...
till we meet again,take care :)

5 comments:

Anum said...

seronok budak2

Falsya said...

Tetibe terasa2 pulak nasi yg balut ngan salad tuh..nmpk sedap la plak..hehehe..

NoEn said...

bestnya mandi kolam
sedap popiah gulung tu

TeacherAzimah said...

What a wonderful weekend! Bestnya...budak2 klu jmp air mmg suka sgt kan

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam kak..
Wah… bertul2 seronok diorg men air ye..
Seriously, cma x pernah lg jejaj klcc lepas kawin ni…
Teringin jgk nk bwk anak2 kesana.. huhuh..

And..the food oso looks great,pestime jgk cma dgr nama & tgk popia durian..
Huhuh…nasi bunjut daun salad tu cipta sendiri ke? Hihih.. nice.

Err..pinjm spek? :p